Σχετικά

Σε κάθε επεισόδιο του  “Lucky Room” συμμετείχαν 3 παίκτες. 

Τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη κάθονταν σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο (Lucky Room), χωρίς ακουστική και οπτική επαφή με το κεντρικό στούντιο.

Ο παρουσιαστής διατύπωνε σε κάθε γύρο παιχνιδιού μια ερώτηση. 

Ο παίκτης που πλησίαζε πιο κοντά στη σωστή απάντηση συνδεόταν με το “Lucky Room”. Εκείνη τη φορά όμως ήταν η σειρά των μελών της οικογένειας να μαντέψουν σε ποιο από τα 5 buzzer κρυβόταν το μεγαλύτερο ποσό του money tree. 

Το money tree περιείχε 5 διαφορετικά χρηματικά ποσά, κατανεμημένα σε 5 διαφορετικά buzzer. Η αρίθμηση των κουτιών του money tree αντιστοιχούσε στην αρίθμηση των buzzers.

Η οικογένεια επέλεγε και πατούσε κάποιο από τα 5 buzzers. Το χρηματικό ποσό που προέκυπτε από την συγκεκριμένη επιλογή προστίθεντο στο λογαριασμό του παίκτη.

Η οικογένεια που κατάφερνε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στο τέλος των 9 ερωτήσεων πήγαινε στον τελικό.

Ο παίκτης που περνούσε στον τελικό καλούνταν να παίξει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Στον τελικό, η απάντηση στην ερώτηση ήταν  πολλαπλής επιλογής (4). Στην περίπτωση που η οικογένεια αποφάσιζε να διαλέξει απευθείας την απάντηση που θεωρούσε σωστή και τα κατάφερνε, κέρδιζε ολόκληρο το χρηματικό ποσό που είχε μαζέψει. Στην περίπτωση που δεν ήταν σίγουρη για την σωστή απάντηση, είχε το δικαίωμα να ζητήσει μέχρι και δύο φορές τον αποκλεισμό μιας επιλογής. Όμως, για κάθε αποκλεισμό απάντησης μειωνόταν αντίστοιχα και το χρηματικό ποσό στο μισό του (50%). Εάν έκανε χρήση και των δύο απαλοιφών που δικαιούνταν και έμενε με τις δύο τελευταίες εναλλακτικές, τότε έπρεπε να επιλέξει ποια από τις δύο απαντήσεις θεωρούσε ότι ήταν η σωστή. Εάν επέλεγε τη σωστή απάντηση, θα κέρδιζε το χρηματικό ποσό που είχε προκύψει από τις απαλοιφές. Διαφορετικά, τα έχανε όλα. 

Περισσότερα

Σου προτείνουμε