Σχετικά

Παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης! Κάποιοι χάνουν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους και λίγοι καταφέρνουν να μείνουν όρθιοι μέχρι τέλους!

Το επιτυχημένο game show, με προβολή σε 20 χώρες, ήρθε και γέμισε τα απογεύματά μας, με δυνατές στιγμές και και φρέσκαρε τις γνώσεις μας.

Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000€ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που καταφέρνει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο τηλεπαιχνίδι, το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριάρχησαν, ενώ οι τηλεθεατές «πάγωναν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση, έχανε κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και έπεφτε στο «κενό».

Η διαδικασία; O βασικός διαγωνιζόμενος ξεκινά στο κεντρικό «ρινγκ» του studio, περικυκλωμένος από 10 αντίπαλους παίκτες, τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει σε 10 γρήγορους και συναρπαστικούς γύρους με ερωτήσεις γνώσεων. Καθώς αδειάζει η κλεψύδρα, ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθεί να είναι ο τελευταίος «επιζών», αφού εάν τελειώσει ο χρόνος και δεν έχει πει τη σωστή απάντηση, χάνει το χρηματικό ποσό που του αντιστοιχεί και «εξαφανίζεται»  από το παιχνίδι, στην κυριολεξία. Μία «καταπακτή» ανοίγει αστραπιαία στο σημείο που στέκεται και πέφτει μέσα.

Το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στους διαγωνιζόμενους να κερδίσουν, σε δέκα ταχύτατες μονομαχίες γνώσεων και να επικρατήσουν των 10 αντιπάλων, με στόχο το μεγάλο έπαθλο.

Still StandingMία μοναδική δοκιμασία γνώσεων, αυτοσυγκέντρωσης και ψυχραιμίας ….καθώς οι 10 συμμετέχοντες γνωρίζουν πως, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να ανοίξει το έδαφος στο πλατό και να τους «καταπιεί»!
#StillStandingGR

Για δηλώσεις συμμετοχών, μέσω τηλεφώνου στο 211 1815915, με sms S κενό Ονοματεπώνυμο στο 19039 ή στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής:www.antenna.gr/stillstanding/form

Συντελεστές:

Εταιρία Παραγωγής : ΑΝΤS Production Hub

Executive Producer : Άννα Αρβανίτη

Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος

Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας

Αρχισυνταξία: Αντιγόνη Λουκανίδη

Περισσότερα

Σου προτείνουμε