ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΟ ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν στο παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επίπτωση σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, πόσο μάλλον στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως το παιδί, ο ΑΝΤ1, μέσω του «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά»,  αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες, και υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν στο παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μέγιστη προβολή, στην επίλυση άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και συνολικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Έχει ως στόχο να προσφέρει βοήθεια σε όσα παιδιά το έχουν πραγματική ανάγκη.

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας, έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει ενεργά δεκάδες Οργανισμούς που διακρίνονται για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό τους έργο.

Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν το παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επίπτωση σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, πόσο μάλλον στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως το παιδί, ο ΑΝΤ1, μέσω του «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες, και υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν το παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μέγιστη προβολή, στην επίλυση άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και συνολικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Έχει ως στόχο να προσφέρει βοήθεια σε όσα παιδιά το έχουν πραγματική ανάγκη.

Σε αυτή την κατεύθυνση και σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων στο πλαίσιο της ΕΚΕ, το Δεκέμβριο 2016, ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε μία μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσουμε ουσιαστικά το έργο του Οργανισμού.

Το 2017 και καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», βρέθηκε καθημερινά, μέσα από στοχευμένες ενέργειες, στο πλευρό των παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη διατροφή τους, για τα επόμενα χρόνια.

Συνοδοιπόροι στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1, οι Έλληνες τηλεθεατές που από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασαν»  τα παιδιά, μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια. Όλο το διάστημα, τα μηνύματα αγάπης και προσφοράς μεγάλωναν μέρα με τη μέρα, με την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 56.600 κλήσεις και περισσότερα από 33.400 sms στο 19810, συγκεντρώνοντας περισσότερα από € 265.000, εξασφαλίζοντας 110.281 γεύματα για τα παιδιά που υποστηρίζει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δεκάδες δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, συντελεστές εκπομπών, ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Easy 97.2 και Ρυθμός 9.49, παρουσιαστές του NETWIX, αγαπημένοι πρωταγωνιστές σειρών του ΑΝΤ1, γνωστοί ηθοποιοί και εκπρόσωποι εταιρειών, βρέθηκαν στις δομές και στα σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας δώρα, αμέτρητα χαμόγελα και αγκαλιές στα παιδιά που μεγαλώνουν εκεί. Επιπλέον, συνομίλησαν με τους υπεύθυνους του Οργανισμού και ενημερώθηκαν για τις πολλαπλές δράσεις και το έργο του.

Ακόμη, την ενέργεια στήριξαν το σύνολο των συντελεστών των ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών του ΑΝΤ1.