ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΟ ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν στο παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επίπτωση σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, πόσο μάλλον στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως το παιδί, ο ΑΝΤ1, μέσω του «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά»,  αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες, και υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν στο παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μέγιστη προβολή, στην επίλυση άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και συνολικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Έχει ως στόχο να προσφέρει βοήθεια σε όσα παιδιά το έχουν πραγματική ανάγκη.

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας, έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει ενεργά δεκάδες Οργανισμούς που διακρίνονται για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό τους έργο.


Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν το παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επίπτωση σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, πόσο μάλλον στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως το παιδί, ο ΑΝΤ1, μέσω του «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες, και υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν το παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μέγιστη προβολή, στην επίλυση άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και συνολικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Έχει ως στόχο να προσφέρει βοήθεια σε όσα παιδιά το έχουν πραγματική ανάγκη.

Σε αυτή την κατεύθυνση και σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων στο πλαίσιο της ΕΚΕ, το Δεκέμβριο 2016, ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε μία μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει ουσιαστικά το έργο του Οργανισμού. Τα μηνύματα αγάπης και προσφοράς μεγάλωναν μέρα με τη μέρα με την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΑΝΤ1 να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα,  πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 70.000 κλήσεις και περισσότερα από 40.000 sms, συγκεντρώνοντας το ποσό των 485.000 € για τις ανάγκες των παιδιών που στηρίζει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  

Τα Χριστούγεννα του 2017 και καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», βρέθηκε καθημερινά, μέσα από στοχευμένες ενέργειες, στο πλευρό των παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη διατροφή τους, για τα επόμενα χρόνια.

Συνοδοιπόροι στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1, οι Έλληνες τηλεθεατές που από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασαν»  τα παιδιά, μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια. Όλο το διάστημα, τα μηνύματα αγάπης και προσφοράς μεγάλωναν μέρα με τη μέρα, με την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 56.600 κλήσεις και περισσότερα από 33.400 sms στο 19810, συγκεντρώνοντας περισσότερα από € 265.000, εξασφαλίζοντας 110.281 γεύματα για τα παιδιά που υποστηρίζει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Πάσχα του 2018 ο ΑΝΤ1, δημιούργησε μία αλυσίδα αγάπης με την πολύτιμη αρωγή των τηλεθεατών, των εργαζομένων του και συντελεστών του σταθμού, μέσα από την  πρωτοβουλία του να στηρίξει 10 μικρότερα Ιδρύματα και φορείς που βοηθούν 550 παιδιά, σε όλη την Ελλάδα.  Συγκεκριμένα

 Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ, που επικεντρώνεται στην προστασία των παιδιών από την κακοποίηση, την εκπαίδευση επαγγελματιών και τη στήριξη γονέων και μικρών παιδιών

Την «Αγκαλιά», Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού ,Τη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα», Στην Αίγινα : Την «Ανάδυση», Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών ,Στη Θεσσαλονίκη: Τη «Μέλισσα», Στέγη Παιδικής και Εφηβικής Προστασίας Θηλέων και Το «Άσυλο του Παιδιού», Στην Κρήτη: Το Δίκτυο «Είμαι ακόμα παιδί» ,Στο Βόλο: Τις «Άσπρες Πεταλούδες», Στα Ιωάννινα: Το « Κέντρο Προστασίας του Παιδιού», Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας, Στην Πάτρα: Το «Φωτεινό Αστέρι»

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των τηλεθεατών για ακόμη μια φορά. Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν πάνω από 23.000 κλήσεις και sms στην ειδική γραμμή υποστήριξης που δημιούργησε ο ΑΝΤ1 για το σκοπό αυτό, συγκεντρώνοντας περισσότερα από € 100.000, εξασφαλίζοντας τα αναγκαία για τα παιδιά και συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ομαλή συνέχιση της λειτουργίας των 10 μικρότερων Ιδρυμάτων και Φορέων.

Συνεχίζουμε δυναμικά για να έχει «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά»!