ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ


ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗΣε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επίπτωση σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, πόσο μάλλον στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, ο ΑΝΤ1, μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την Αγάπη, Πράξη», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες, και υποστηρίζει δράσεις, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μέγιστη προβολή, στην επίλυση άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και συνολικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Έχει ως στόχο να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Αυτό που κάνει όμως τη διαφορά στη συγκεκριμένη αλλά και σε όλες μας τις ενέργειες, είστε ΕΣΕΙΣ. Συνοδοιπόροι και πολύτιμοι σύμμαχοί μας, όλα αυτά τα χρόνια, μας στηρίζετε από την πρώτη στιγμή και μας βοηθάτε να προσφέρουμε βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Ο ΑΝΤ1 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Ας χαρίσουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη από προστασία ένα ασφαλές μέρος για να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον και να ζήσουν ένα καλύτερο παρόν.

Έως τις 5 Μαΐου στέλνοντας με SMS τη λέξη ΚΙΒΩΤΟΣ ή/και καλώντας από σταθερό και κινητό στον πενταψήφιο αριθμό 19828 (χρέωση 2,60€+ΦΠΑ/κλήση & τέλος σταθερής τηλεφωνίας και αντίστοιχα χρέωση 2,48€+ ΦΠΑ/ κλήση ή sms) στηρίζουμε την «Κιβωτό του Κόσμου».
Για να γνωρίσετε την Κιβωτό πατήστε εδώ.

Γιατί… εσείς κι εμείς μπορούμε να κάνουμε την Αγάπη, Πράξη!