ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ

Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επίπτωση σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, πόσο μάλλον στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, ο ΑΝΤ1, μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη πράξη», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες, και υποστηρίζει δράσεις, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μέγιστη προβολή, στην επίλυση άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και συνολικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Έχει ως στόχο να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Αυτό που κάνει όμως τη διαφορά στη συγκεκριμένη αλλά και σε όλες μας τις ενέργειες, είστε ΕΣΕΙΣ. Συνοδοιπόροι και πολύτιμοι σύμμαχοί μας, όλα αυτά τα χρόνια, μας στηρίζετε από την πρώτη στιγμή και μας βοηθάτε να προσφέρουμε βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Μπορείτε λοιπόν και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στέλνετε οποιοδήποτε περιστατικό πέσει στην αντίληψή σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας. Σε αυτή τη φόρμα, πατώντας στο link:  www.antenna.gr/kanetinagapipraxi/form , συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Γιατί… εσείς κι εμείς μπορούμε να κάνουμε την αγάπη πράξη!