Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

Τρίτη 05/02/19 15:56

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣΟ εξάχρονος Χριστόφορος δίνει εδώ και 19 μήνες τη μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου.

Πλέον, βρίσκεται στο μακρινό Μοντερέι του Μεξικό, σε εξειδικευμένο ογκολογικό νοσοκομείο, για θεραπείες. Μαζί του βρίσκονται οι γονείς του , οι οποίοι ελπίζουν να βγει νικητής από αυτήν την περιπέτεια. Άλλωστε, ο Χριστόφορος έχει ήδη ξεπεράσει το προσδόκιμο ζωής των εννέα μηνών που του έδιναν οι γιατροί όταν διαγνώστηκε με γλοίωμα εγκεφάλου.

Τρείς διαφορετικές δράσεις θα βοηθήσουν οικονομικά τον Χριστόφορο και την οικογένειά του, στον δύσκολο αγώνα τους.  Στις 3 Φεβρουαρίου, τα έσοδα που υπήρξαν από την παράσταση «Η Χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι» συγκεντρώθηκαν για τη στήριξή του. Στις 24 Φεβρουαρίου, στο Sake Tatoo Crew στο Χαλάνδρι, θα διεξαχθεί ένα μεγάλο event με τη συμμετοχή  καλλιτεχνών και αθλητών. Τέλος , η Ίρις Σαμαρτζή και ο Αντώνης Παπαθεοδούλου, οι αγαπημένοι εικονογράφοι του Χριστόφορου, δημιούργησαν τρία συλλεκτικά ,υπογεγραμμένα κομμάτια ειδικά για εκείνον, τα οποία θα δοθούν μέσω διαγωνισμού στο Facebook.

Ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «Κάνε την Αγάπη Πράξη» αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες και υποστηρίζει δράσεις με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»

Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ
Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ