ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ «Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Τρίτη 29/01/19 17:20

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗΣτις 24 Ιανουαρίου το  «Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) Ορίζοντες» διοργάνωσε δείπνο φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο οποίο παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Το «Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες» αναζητά συνεχώς καινούριους τρόπους για να υποστηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τους νέους που φροντίζει.  Όπως ανέφερε η Νάνσυ Μιχαλέλη, Γραμματέας  του Δ.Σ.,  πρόκειται να δημιουργηθεί μια συνεταιριστική επιχείρηση στην οποία θα εργάζονται μερικώς κάποια από τα παιδιά του Κέντρου.

 Το σημαντικό έργο του «Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες» μπορεί να ενισχύσει ο καθένας μας, είτε με κάποια δωρεά είτε ως εθελοντής, συνδράμοντας  στη βελτίωση της καθημερινότητας και στην αξιοπρεπή διαβίωση των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους.

Ο ΑΝΤ1 στηρίζει την προσπάθεια αυτή μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας « Κάνε την Αγάπη Πράξη».

Λίγα λόγια για το «Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) Ορίζοντες»

Το «Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες» είναι ένας ειδικώς πιστοποιημένος φιλανθρωπικός φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς ατόμων με αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Από το 2013 λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση.

Απευθύνεται σε νέους και νέες με Νοητική Υστέρηση, Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος και Σύνδρομο Down, μέσης ή υψηλής λειτουργικότητας.

Εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας, την Περιφέρεια Αττικής και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, όπου και έχει την έδρα του.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»


Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ