Το Celebrity Game Night υποστηρίζει το έργο της οργάνωσης «Παιδικά Χωριά SOS»

Πέμπτη 08/03/18 15:30

Το Celebrity Game Night υποστηρίζει το έργο της οργάνωσης «Παιδικά Χωριά SOS»Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, Celebrity Game Night,  με celebrities και κοινό, έρχεται ανανεωμένο, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 κάθε Σάββατο στις 21.00, με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη!

Το Celebrity Game Night, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», υποστηρίζει την ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται από τα κέρδη των Celebrities σε κάθε επεισόδιο, θα διατίθενται για την υποστήριξη του έργου της οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Λίγα λόγια για τη ΜΚΟ «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος:

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 135 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση με βασική αρμοδιότητα τη φροντίδα παιδιών που δεν μπορούν να ζήσουν με τη βιολογική τους οικογένεια, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Παράλληλα προσφέρουν σε κάθε παιδί το ενδιαφέρον για τη μόρφωσή του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού και τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσει δυνατό και αυτόνομο τη ζωή του.

Τα τελευταία χρόνια λόγω των οικονομικών συνθηκών, τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους και έχουν δημιουργήσει 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, με σκοπό να βοηθήσουν παιδιά και οικογένειες να σταθούν στα πόδια τους, να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη, υλική βοήθεια, εκπαιδευτικές υπηρεσίες, καλύπτοντας βασικές ανάγκες διατροφής.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τη δράση τους: http://www.sos-villages.gr/