Φ. Λαμπρόπουλος, Μ. Γαστεράτου & Τ. Μελιτά στο “You Smile”

Τρίτη 02/01/18 18:00

ΦΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΙΤΑ ΣΤΟ “YOU SMILE” ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»To Σάββατο 30 Δεκεμβρίου η πιο «τρελή παρέα», Φάνης Λαμπρόπουλος, Μαντώ Γαστεράτου και Τζένη Μελιτά επισκέφθηκαν το studio του You Smile”, και στρώθηκαν στη δουλειά με πολύ κέφι, τυλίγοντας πρωτοχρονιάτικα δώρα για τα παιδιά! Το You Smile είναι μία δράση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για όλους τους μαθητές που θέλουν να γίνουν Εθελοντές. Οι μαθητές μέσα από δημιουργικές δράσεις όπως π.χ. σποτ ενάντια στο bullying, εκδηλώσεις για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, επισκέψεις στα νοσοκομεία κ.λ.π.αναπτύσσουν την κουλτούρα της εθελοντικής προσφοράς. Παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα διαδικτυακών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών.

Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή να στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε κλήση/sms, προσφέρετε ένα γεύμα σε ένα παιδί που μεγαλώνει στα 11 σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!