Σχετικά

To τηλεπαιχνίδι του ANT1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μας θύμισε πως η μαγειρική είναι… οικογενειακή υπόθεση! Σε αυτό το παιχνίδι, η μαμά έκανε κουμάντο. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όχι μία μαμά αλλά δύο!

Η συνταγή της εκπομπής γνωστή, απλή, αλλά ιδιαίτερα απολαυστική: Δύο συμμετέχοντες με βοηθούς τις μαμάδες τους είχαν στη διάθεση τους συγκεκριμένο χρόνο για να φτιάξουν ένα πιάτο από μία αγαπημένη τους συνταγή!

Προσοχή όμως, οι μαμάδες απαγορεύονταν να πιάσουν τις κουτάλες! Το μόνο που έκαναν είναι να καθοδηγούν βήμα-βήμα τα τέκνα τους στην παρασκευή της συνταγής και τα καμάρια τους την εκτελούσαν. Στο τέλος, ο κριτής Έκτορας Μποτρίνι αποφάσιζε ποιο πιάτο είναι καλύτερο και η οικογένεια που το έχει μαγειρέψει, κέρδιζε το χρηματικό έπαθλο της εκπομπής (500 ευρώ) ενώ συνέχιζε να παίζει και την επόμενη μέρα!

Τι άλλο όμως είδαμε φέτος;

Καταρχήν, μετά από τις πολλαπλές αιτήσεις συμμετοχής, υποδεχθήκαμε παίκτες από όλη την Ελλάδα οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν και «ανορθόδοξες» συνταγές! Φέτος οι παίκτες μας όχι απλά μαγείρεψαν αλλά φλέρταραν και διασκέδασαν με μουσική, ανεβασμένη διάθεση και πολύ κέφι, ενώ έκαναν ακόμα και πρόταση γάμου στο πλατό!

Ανανεωμένος επέστρεψε και ο Γρηγόρης που φέτος τηλεφωνούσε σε τηλεθεατές και φίλους, μαμάδων και παιδιών, και μίλησε μαζί τους για μαγειρική, συνταγές και χιουμοριστικές ιστορίες κουζίνας!

Με άλλα λόγια… η δράση, η μαγειρική, το γέλιο αλλά και η αγωνία ήταν και πάλι κάθε απόγευμα στον ΑΝΤ1!

 

Περισσότερα

Σου προτείνουμε