Σχετικά

Cooking show με τη Νάντια Μπουλέ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Τριπύλας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γιάννης Μπίτσικας
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Πέτρος Φιτσιάλος
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γιάννης Κρύος
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Δημήτρης Δοξόπουλος
ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ENA PRODUCTIONS

 Ο ΑΝΤ1 "σέρβιρε" ό ,τι πιο νόστιμο έχετε δει στην τηλεόραση! 16 επαγγελματίες σεφ ήρθαν αντιμέτωποι σε ένα show αποκλειστικά για καλοφαγάδες!

Η Νάντια Μπουλέ παρουσίασε το διάσημο πρόγραμμα που επί 7 συνεχόμενες σεζόν καθηλώνει τους τηλεθεατές στην Αμερική και βραβεύτηκε με το ΕΜΜΥ Καλύτερου Τηλεοπτικού Διαγωνισμού Reality. Το "Top Chef" μας ξενάγησε στον γοητευτικό αλλά απαιτητικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας και μας αποκάλυψε την τέχνη της δημιουργικής κουζίνας.

Οι 16 διαγωνιζόμενοι επαγγελματίες και ταλαντούχοι chef είχαν κοινό πάθος για τη γαστρονομία, αλλά και κοινό στόχο: να γευτούν την επιτυχία και να ανακηρυχθούν "Top Chef" της Ελλάδας. Όμως, αυτό θα το καταφέρει όποιος εντυπωσιάσει περισσότερο τους καταξιωμένους κριτές, Ηλία Μαμαλάκη, Χριστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και Ερβέ Προνζάτο.

Στις δοκιμασίες της Ακαδημίας του "Top Chef" δεν κρίνεται μόνο η δεξιοτεχνία στη μαγειρική, αλλά και άλλα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ένας καλός σεφ. Σε κάθε επεισόδιο οι υποψήφιοι καλούνται να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά πιάτα με τα υλικά που τους δίνονται. Επιπλέον όμως, αναλαμβάνουν και πιο απρόβλεπτες gourmet αποστολές με κοινωνικό χαρακτήρα, εντός και εκτός της Ακαδημίας - καμιά φορά ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη - ενώ συχνά πρέπει να ικανοποιήσουν διάφορους απαιτητικούς guest "πελάτες"! Όποιος καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος, θα κερδίσει τον τίτλο του Έλληνα "Top Chef".

Περισσότερα

Σου προτείνουμε