Ρήξη στη σχέση της Μικαέλας και του Γιάννη;

Τετάρτη 30/05/18 17:21

Ρήξη στη σχέση της Μικαέλας και του Γιάννη;Ο Γιάννης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι, ιδιαίτερα ανάμεσα στις γυναίκες του Game of Love. Αν και δεσμευμένος, έχει καταφέρει να συνδεθεί και με δύο ακόμα παίκτριες, την Νάνσυ και την Άννυ, όπως αναφέρει ο ίδιος για λόγους στρατηγικής.

Έπειτα από μία ρομαντική αποστολή με την Άννυ, όπου έφυγαν για 24 ώρες εκτός ξενοδοχείου για να περάσουν χρόνο οι δυο τους, η Μικαέλα θέλησε να μιλήσει με βίντεο-κλήση με τον σύντροφό της.

Όπως τονίζει η ίδια, νιώθει σαν να μην είναι ο Γιάννης που ξέρει εκτός παιχνιδιού, αλλά και ότι δυσκολεύεται πολύ μέσα στο παιχνίδι.

«Δεν σου κρύβω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, να φεύγεις μονοήμερη αποστολή με μία κοπέλα που δείχνει ξεκάθαρα ότι σε θέλει», του είπε χαρακτηριστικά.

Αν και η ίδια θέλει να φύγει, ο Γιάννης της δίνει δύναμη να παραμείνει γιατί θέλει να πιστεύει ότι είναι ο ίδιος που ξέρει και εκτός παιχνιδιού.

Ο Γιάννης από την πλευρά του, δήλωσε σοκαρισμένος και ξαφνιασμένος από την αντίδραση της Μικαέλας αφού δεν είχε καταλάβει καθόλου ότι ένιωθε έτσι. Πάντως, παραδέχτηκε ότι το «έχει τραβήξει το σκοινί».