Ποιοι είναι παίκτες που έμειναν έξω από το The Game Of Love και γιατί;

Τρίτη 08/05/18 15:11

THE GAME OF LOVE

Πρεμιέρα έκανε χτες, Δευτέρα, το Game of Love, και είχαμε όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα ζευγάρια, αλλά και τους single παίκτες.

Λίγο πριν όλοι οι συμμετέχοντες μπουν στο ξενοδοχείο, όμως, ο Χάρης Χριστόπουλος είχε μία έκπληξη για δύο από τα 4 ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Χριστόπουλος ανακοίνωσε στην Στέλλα και στον Παναγιώτη και στην Αγγελική και τον Δημήτρη, ότι προς το παρόν θα μπει μόνο ένας από κάθε ζευγάρι. Οι τυχεροί ήταν ο Παναγιώτης και η Αγγελική.

Όπως τόνισε ο Χάρης, η παραγωγή αποφάσισε ότι αυτό είναι το καλύτερο για να προστατεύσουν τα ζευγάρια την σχέση τους.

Η Στέλλα, δεν πήρε και τόσο καλά τα νέα που άκουσε. Για την ακρίβεια δήλωσε σοκαρισμένη και έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα. Ενώ, αργότερα, δήλωσε απογοητευμένη. Ο Παναγιώτης, αν και ούτε εκείνος περίμενε αυτή την εξέλιξη, ήταν πολύ πιο ήρεμος. Άλλωστε, δεν είναι εκείνος που θα «μείνει στην απ’ έξω», σωστά;

THE GAME OF LOVE

Το άλλο ζευγάρι πήρε καλύτερα τα νέα. Σίγουρα, η Αγγελική ήθελε και την παρέα του Παναγιώτη, αλλά ο Παναγιώτης παρόλο είναι εκείνος που έμεινε εκτός, πήρε πολύ καλύτερα τα νέα και, μάλιστα, προσπάθησε να ηρεμήσει την Αγγελική.

Τώρα, αν αυτή η απόφαση της παραγωγής, θα είναι πράγματι για καλό ή αν θα δώσει μία ασπίδα προστασίας στα ζευγάρια, αυτό θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια!

Μείνετε συντονισμένοι!