Άντρες, μόνοι, ψάχνουν

Παρασκευή 04/05/18 17:11

GAME OF LOVEΟι άντρες έχουν μπει και εκείνοι δυναμικά στο παιχνίδι αποπλάνησης και παραπλάνησης, Game of Love. Μπορεί οι singles να είναι μόνο τρεις, αλλά ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση.

Γνώρισέ τους καλύτερα!

 

Βασίλης: O πολυγαμικός

Ο Βασίλης, δεν επιδιώκει να κάνει σχέσεις, γιατί η μονογαμία δεν είναι ένα από τα πλεονεκτήματά του. Αν του αρέσει μία γυναίκα, φυσικά, και θα την διεκδικήσει. Θεωρεί δύσκολο να τον απορρίψει κάποια γυναίκα.

«Αγόρια, το έπαθλο, αλλά και τα κορίτσια σας, μου ανήκουν!»

 

Μάνος: Ο βασιλιάς του φλερτ.

Ο Μάνος είναι ελεύθερος τον τελευταίο χρόνο. Είναι αρκετά σίγουρος ότι θα είναι εκείνος ο νικητής του Game of Love, αφού πέρα από εμφάνιση έχει και στρατηγική. Δηλώνει δυναμικός και βασιλιάς του φλερτ, αλλά όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία!

 

Σωτήρης: Ο χαμογελαστός bodybuilder

Ο καλαματιανός Σωτήρης δεν έχει σχέση. Θεωρεί ότι τα δυνατά του σημεία είναι τα μάτια και το χαμόγελό του. Ασχολείται με το bodybuilding περίπου 15 χρόνια και αγωνιστικά από το 2015, με πολλές διακρίσεις. Μπορεί να έχει «έρωτα» με τις μηχανές, αλλά δεν κρύβει την ευαισθησία του, αφού του έχει στοιχίσει ο πρόσφατος θάνατος του σκύλου του που είχε τα τελευταία 11 χρόνια.