Σχετικά

Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του THE FINAL FOUR !

Μοναδικές ερμηνείες από τους τέσσερις φιναλίστ, και ιδιαίτερα ντουέτα με αγαπημένους guest τραγουδιστές

Με έναν τελικό υπερθέαμα μας αποχαιρέτησε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το «THE FINAL FOUR», αναδεικνύοντας ως τον καλύτερο ερμηνευτή που πέρασε από το show, τον Σάκη Καραθανάση, ο οποίος κέρδισε το πολυπόθητο συμβόλαιο με τη MINOS EMI UNIVERSAL και 50.000 ευρώ!

Πλούσιο θέαμα, σασπένς, εξαιρετικές ερμηνείες και πολλές εκπλήξεις χάρισαν στο 10ο και τελευταίο live του “The Final Four ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με το δυναμικό κοινό να φτάνει έως και  31,7%.

Στο τελευταίο live του The Final Four, μια μεγάλη φωνή του ελληνικού τραγουδιού ήταν καλεσμένη. Η Πέγκυ Ζήνα τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες ενώ συνυπήρξε ερμηνευτικά με τον Μάνο Κοκολάκη και τον Σάκη Καραθανάση.  Καλεσμένοι στον μεγάλο τελικό του ΤΗΕ FINAL FOUR ήταν επίσης, ο Ίαν Στρατής, που τραγούδησε μαζί με τη Βαρβάρα Αργυρού και η Idra Kayne σε ντουέτο μαζί με την Εμμανουέλα Ζαμπετάκη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα, και ο Μιχάλης Σταβέντο μαζί με την Ήβη Αδάμου, ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή και απογείωσαν τη βραδιά του μεγάλου τελικού με τις επιτυχίες τους, λίγο πριν ανακοινώσει η Ζέτα Μακρυπούλια την απόφασή τους για τον μεγάλο νικητή.

Και οι 4 φιναλίστ ήταν υπέροχοι. Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, η Βαρβάρα Αργυρού, ο Μάνος Κοκολάκης και  ο Σάκης Καραθανάσης μας πρόσφεραν μοναδικές ερμηνείες, ενώ η αγωνία χτύπησε πραγματικά κόκκινο στην τελική αναμέτρηση μεταξύ της Εμμανουέλας Ζαμπετάκη και του Σάκη Καραθανάση.

Ένας κύκλος με πολύ τραγούδι, αξέχαστες ερμηνείες καθώς και πολλές ανατροπές ολοκληρώθηκε!

Περισσότερα

Σου προτείνουμε