ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

Για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι με σοβαρό σκοπό, έρχεται κάποτε η απόλυτη δοκιμασία: η γνωριμία με την οικογένεια του φίλου ή της φίλης!
Φανταστείτε αυτή η αμήχανη συνάντηση με το όλο σόι, να καταγράφεται όχι από μία κάμερα, αλλά από 25!

Ακόμα χειρότερα, φανταστείτε το κάθε μέλος της οικογένειας να κάνει τα πιο τρελά πράγματα που είδατε ποτέ: τον πατέρα να περνάει από 40 κύματα τον μέλλοντα γαμπρό ή τη νύφη. Τη μητέρα να κάνει το κομμάτι της και όλοι να "κόβονται" στα γέλια! Τον αδελφό ή την αδελφή να προσεγγίζουν το "θύμα" είτε επιδιώκοντας… τη σύσφιξη των σχέσεων είτε χαλαρώνοντάς το, με ευφαντάστους "εναλλακτικούς" τρόπους. Αλλά ακόμα και τη γιαγιά να λέει ό,τι της κατέβει και τον παππού την ώρα του φαγητού να τρώει… φλασιές!

Η λίστα των δοκιμασιών ήταν ατελείωτη. Πόσα μπορεί ν αντέξει κάποιος που αγαπάει; "Η Οικογένεια της Συμφοράς" έκανε την πιο κρίσιμη συνάντηση… σουρεαλιστικά επεισοδιακή!

Με τον Σάββα Πούμπουρα στην παρουσίαση, το "θύμα" στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και τις οικογένειες να τα "σπάνε" με τα καμώματά τους σε κάθε επεισόδιο, ένα ήταν σίγουρο: σπάσασμε πλάκα… οικογενειακώς.