Σχετικά

Το Μουντιάλ, η καρδιά του βασιλιά των σπορ, χτυπά για έναν ολόκληρο μήνα από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οι 64 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος που καθηλώνει δισεκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.  

Από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου ο ΑΝΤ1 μέτρησε αντίστροφα για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ του Κατάρ 2022, του πρώτου χειμερινού Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που πραγματοποιείται στη Μέση Ανατολή.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και η Έλενα Παπαδοπούλου, μας έβαζαν στο κλίμα με την εκπομπή «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ». 

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ» προβλήθηκε για 8 Σαββατοκύριακα, πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα του 22ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και τα είχε όλα!

Ομάδες και σταρ της στρογγυλής θεάς που έλαβαν μέρος στο Μουντιάλ.

Παρουσίαση των 8 γηπέδων ποδοσφαίρου του Κατάρ που εντυπωσιάζουν.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις από ξένους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχουν προκριθεί με την Εθνική Ομάδα της χώρας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Ιστορίες από τα… παλιά, των πιο σημαντικών στιγμών  της διοργάνωσης, αλλά και αφιερώματα στους θρύλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Σημαντικούς προσκεκλημένους από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και επώνυμους φιλάθλους καλεσμένους ζωντανά στο στούντιο και σε συνδέσεις.

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ» με τον Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και την Έλενα Παπαδοπούλου. 

#FIFAWorldCupGR

Instagram
@fifaworldcupgr

Twitter
@FIFAWorldCupGR

Περισσότερα

Σου προτείνουμε