Ζώδια

 
 

Κριός (17/06/2024)

Για εσάς τα Κριάρια που έλεγα τα καλύτερα, μπαίνει Ποσειδώνας και έχετε ιδέες, έμπνευση κλπ.

Ένα οικογενειακό θέμα μόνο αν είστε γεννημένοι γύρω στις 20 του μηνός, είναι λάθος.

Προσέξτε μην εξαπατηθείτε, μην εξαπατήσετε ή μη γίνει κάποιο λάθος. Παρόλα αυτά τα οικονομικά ευνοούνται.

Ο Δίας σας ευνοεί, αλλά γενικά εσείς των πρώτων ημερών πρέπει -η  οικογένεια αρχίζει να λειτουργεί για εσάς- αλλά σήμερα αύριο προσέχετε γιατί είναι ο Ποσειδώνας εκεί και δείχνει λαθεμένες καταστάσεις

Ταύρος (17/06/2024)

Για τα Ταυράκια μας που είναι δικός σας κυβερνήτης η Αφροδίτη , γι αυτό και όλα τα ψαράκια έχουν μια γλύκα, είτε έτσι είτε αλλιώς θέματα τα οποία θα συζητήσετε σήμερα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα πρέπει να προσέξετε μη δώσετε υποσχέσεις -γενικά ακόμα και Ταύροι να μην είστε- μην δώσετε υποσχέσεις σήμερα και μην ακούτε όλα αυτά που μπορεί να λέγονται ενδεχομένως να έχουν ένα ερωτηματικό και ένα ψέμα, ειδικά αν είστε γεννημένοι πρώτες πρώτες μέρες.

Ίσως σε μια συνάντηση που θα έχετε σημαντική να εξαπατηθεί.

Γενικά Είστε σε μια περίοδο η οποία είναι δυναμική και σας οφείλει το σύμπαν χρήματα.

Δίδυμοι (17/06/2024)

Για τους Διδύμους των πρώτων ημερών εξακολουθεί να είναι μια καλή περίοδος. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, υπάρχει παρασκήνιο.

Όμως, αν αναμείξετε φίλους με θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά, εκεί μπορεί να μπερδευτείτε και υπάρχει μια περίπτωση να αλλάξετε πορεία, μια και τα πράγματα δεν ευνοούνται.

Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο.

Θυμηθείτε ακόμη οι Δίδυμοι των τελευταίων ημερών ότι δεν είναι μέρα που να δώσετε υποσχέσεις ή να υπογράψετε συμβόλαια, συμφωνίες και άλλα τέτοια πράγματα, παρά το γεγονός ότι ο Πλούτωνας σας βοηθάει.

Καρκίνος (17/06/2024)

Καρκινάκια μου, μπορεί να είναι μια καλή περίοδος, ο Ερμής να μπαίνει στο ζώδιο σας και να έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και Αφροδίτη. Όμως για ένα διήμερο -μόνο αν είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες- να ξέρετε ότι εκεί μπορεί να γίνει ένα λάθος το οποίο να σας εκθέσει και κοινωνικά και επαγγελματικά.

SOS λοιπόν αυτό το διήμερο, μην κάνετε κινήσεις.

Οι υπόλοιποι βέβαια μπορεί να περιμένετε πολλά από τον Ερμή και την Αφροδίτη που αλλάζει το πλάνο της ζωή σας.

Θα γίνετε πιο χαρούμενοι, πιο αισιόδοξοι, πιο ερωτικοί με πολλά θέματα και φίλους να σας βοηθούν.

Λέων (17/06/2024)

Τα Λιοντάρια μας τώρα, τα οποία αυτόν τον καιρό βρίσκονται σε μια περίεργη περίοδο και ο δικός σας κυβερνήτης αγγίζει τον Ποσειδώνα.

Προσέχετε λοιπόν εσείς των πρώτων πρώτων ημερών μήπως δημιουργηθεί ένα επαγγελματικό θέμα το οποίο είναι αρκετά σοβαρό και πρέπει να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα μην πάρει μια νέα αλλαγή. Μυστικές επαφές ή συμφωνίες θα γίνουν, όχι όμως σήμερα ή αύριο.

Από το τέλος της εβδομάδας θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για να συζητήσετε, ενώ των τελευταίων ημερών το έχετε μάθει το μάθημά σας. Ο Ουρανός θέλει να σας αλλάξει πολλά. Μελετήστε όμως προσεκτικά τις κινήσεις σας

Παρθένος (17/06/2024)

Παρθένοι των πρώτων ημερών κάποιες υπερβολές κάνετε. Είναι σίγουρο αυτό και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν.

Από φίλους μπορεί να έχετε μεν μια βοήθεια ή μια προστασία η οποία ίσως είναι και απατηλή. Γενικά Ο Κρόνος απέναντί σας ελέγχει τα πεπραγμένα και γι' αυτό να προσέχετε πάρα πολύ.

Όμως, ανοίγονται νέοι δρόμοι για εσάς και για εσάς που είστε γεννημένοι τελευταίες τελευταίες μέρες μια αλλαγή σπουδαία έρχεται. Αλλαγή στο εξωτερικό -επαφές, συμφωνίες, συζητήσεις- θα είναι ιδανική.

Ζυγός (17/06/2024)

Για τους Ζυγούς των πρώτων ημερών είναι SOS.

Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 23/9 αποκλείεται μια συνάντηση που θα έχετε σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο να είναι τόσο καθαρή. Μπορεί να γίνει, μπορεί να είναι, μπορεί να σας τάξουν, όμως κάτι απατηλό κρύβεται όλη αυτή την εβδομάδα.Επειδή γίνεται και μια πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδος, έχει εξαπατήσεις, λάθη, ακούμε πράγματα τα οποία δεν είναι ακριβώς έτσι.

Παρόλα αυτά ο Δίας υπόσχεται πάρα πολλά. Είναι μόνο αυτές οι μέρες. Για όλο τον χρόνο ο Δίας θα μείνει στους Διδύμους, σας ανοίγει πόρτες για ταξίδια, για σπουδές, για νομικές υποθέσεις. Όμως αυτές τις μέρες προσέχετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες πρώτες μέρες.

Σκορπιός (17/06/2024)

Για τους Σκορπιούς μας, η όψη αυτή είναι πάρα πολύ καλή, ο Καρκίνος για εσάς ανοίγει δρόμους για έναν καινούριο έρωτα.

Γενικά αυτόν τον καιρό θα ανθίσει ο έρωτας. Το θέμα είναι τι, πως, που και γιατί.

Προσέχετε λοιπόν! Ενώ είναι μια πολύ ωραία όψη αυτή που για όλο το μήνα θα σας βοηθήσει, η σημερινή μέρα αν ανακατευτούν και θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να χαλάσουν κάτι το οποίο είναι μοναδικό και το οποίο θα σας δώσει πολύ πολύ μεγάλη χαρά. Γενικά οι Σκορπιοί είναι σε μια περίεργη περίοδο. Τώρα αν είστε γεννημένοι πρώτες πρώτες μέρες προσέχετε τις σχέσεις που έχετε με το σύντροφο ή τους συνεργάτες και με οικογενειακά θέματα, αν και των τελευταίων ημερών ευνοείστε ιδιαίτερα.

Τοξότης (17/06/2024)

Τοξότες μου, ο Ποσειδώνας πιέζει εσάς που είστε γεννημένοι τελευταίες τελευταίες μέρες για ένα οικονομικό, κληρονομικό, φορολογικό θέμα, ακόμα και τα συναισθηματικά, παρά το γεγονός ότι ο Δίας είναι ένα χρόνο απέναντι από το ζώδιό σας.

Παρένθεση αυτό και θα είναι μια χρονιά που μπορεί να παντρευτείτε, να γίνει μια επέκταση στη ζωή σας.

Η σημερινή και η αυριανή μέρα απαιτεί προσοχή, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες πρώτες μέρες.

Αιγόκερως (17/06/2024)

Για τους Αιγόκερους θα ήταν μια εξαιρετική όψη αυτή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 21.

Ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο για να χαλάσει το κλίμα μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας, όμως όλος ο μήνας αυτός θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός με αυτούς τους δύο πλανήτες.

Άρα λοιπόν, περιμένετε αυτές τις μέρες για να εισπράξετε αυτά τα οποία σας αξίζουν.

Υδροχόος (17/06/2024)

Για τους Υδροχόους μας των πρώτων ημερών αυτή η όψη είναι εξαιρετική.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης ο οποίος μπορεί να φέρει πόλεμο και ο πλανήτης αυτός ο οποίος μπορεί να σου δώσει τα άπειρα λεφτά, τη μεγάλη αγάπη.

Για εσάς λοιπόν των πρώτων ημερών είναι εξαιρετική όψη, τα θέματά σας που έχουν όμως σχέση με την εργασία ή την υγεία σήμερα θα πρέπει να τα προσέξετε, ειδικά αν συμμετέχουν και κάποια χρήματα. Εκεί, μόλις μπει το χρήμα λίγο το χάνουμε.

Ιχθείς (17/06/2024)

Για τα Ψαράκια των πρώτων ημερών έχω τα καλύτερα από το τέλος της εβδομάδας και μετά. Όταν ο Ερμής και η Αφροδίτη αποκολληθεί από τον Ποσειδώνα, το δικό σας κυβερνήτη που είναι κάποιο λάθος, προσέξτε εξαπατήσεις, λάθη.

Όλος αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός και για τα παιδιά και για την ερωτική σας ζωή.

Περιμένετε λοιπόν δύο μέρες για να σταματήσει ο Ποσειδώνας να κάνει τα λάθη και τα ψέματά του.

Αστρολογικές Προβλέψεις

Σχετικά Videos