Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

ΣΕ Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Υπάρχουν δύο όψεις σε κάθε ιστορία, αλλά μόνο μία αλήθεια!

Ένας τίμιος εισαγγελέας, η δολοφονία της οικογένειάς του, η αμνησία, η κατηγορία εις βάρος του, η φυλάκιση, αλλά και μία «βρώμικη» υπόθεση που αγγίζει την υψηλή κοινωνία συνθέτουν ένα μυστηριώδες παζλ. Θα καταφέρει να ενώσει τα κομμάτια και να βρει το νήμα της αλήθειας;
«H Ζωή του Άλλου», η δραματική σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Τουρκία, ήρθε στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει με μια συγκλονιστική ιστορία.
Με καταιγιστική πλοκή, ανατρεπτικές εξελίξεις και δυνατό καστ, «Η Ζωή του Άλλου» κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Firat Bulut είναι ένας ιδεαλιστής και τίμιος εισαγγελέας που εργάζεται στο δικαστικό σύστημα της Κωνσταντινούπολης. Τα έχει όλα, μια επιτυχημένη και ανερχομένη καριέρα, μια όμορφη οικογένεια και τον σεβασμό των συνεργατών του. Μια μέρα, ο Firat ξυπνά και βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο της γυναίκας του Zeynep και της κόρης του Nazli! Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του πριν από πέντε μήνες – εκτός από αυτό τίποτα άλλο - η μνήμη του μοιάζει να έχει διαγραφεί.
Μόνος του, χωρίς αναμνήσεις και χωρίς φίλους να τον βοηθήσουν, ο Firat πρέπει να προσπαθήσει να εξιχνιάσει τη δολοφονία της οικογένειάς του μέσα από ένα κελί φυλακής και συγχρόνως να αγωνιστεί για να ανακτήσει τη μνήμη του, τη ζωή του και την ελευθερία του.
Η μόνη ένδειξη που έχει για το παρελθόν του, προέρχεται από την τελευταία υπόθεση που είχε αναλάβει ως εισαγγελέας: μια νεαρή γυναίκα δολοφονείται στο σπίτι του Baris Yesari, ο οποίος είναι ο γιος ενός πανίσχυρου βιομήχανου. Όταν ο Firat βρίσκει τον Baris μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, ο δίδυμος αδερφός του Savas συμπεριφέρεται παράξενα. Δυστυχώς, ο Firat χάνει τη μνήμη του πριν προλάβει να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση. Θα μπορούσαν τα δύο γεγονότα να σχετίζονται;
Τι σχέση έχει ο Savas με την αυτοκτονία του Baris;
Για να αποκαλύψει την αλήθεια, ο Firat πρέπει να δραπετεύσει από τη φυλακή.
Θα τα καταφέρει;

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: MF Yapim
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Yusuf Pirhasan
ΠΑΙΖΟΥΝ: Onur Tuna, Ismail Hacioglu, Seray Kaya, Hakan Salinmis, Anil Ilter, Tugay Mercan, Nihal Koldas, Furkan Kalabalik, Bulent Duzgunoglu, Alperen Aldanmaz, Irem Deniz, Barisurrem Aksava, κ.ά.