Winner Match 29 (argentina) - Winner Match 30 (colombia)
argentinaargentina
1 - 0
colombiacolombia
15/07/2024
hard rock stadium
miami gardens, florida
Loser Match 29 (canada) - Loser Match 30 (uruguay)
canadacanada
2 - 2
uruguayuruguay
14/07/2024
bank of america stadium
charlotte, north carolina
Winner Match 27 (uruguay) - Winner Match 28 (colombia)
uruguayuruguay
0 - 1
colombiacolombia
11/07/2024
bank of america stadium
charlotte, north carolina
Winner Match 25 (Argentina) - Winner Match 26 (Canada)
argentinaargentina
2 - 0
canadacanada
10/07/2024
metlife stadium
east rutherford, new jersey
Winner Group C (uruguay) - Runner Up Group D (brazil)
uruguayuruguay
0 - 0
brazilbrazil
07/07/2024
allegiant stadium
las vegas, nevada
Winner Group D (colombia) - Runner Up Group C (panama)
colombiacolombia
5 - 0
panamapanama
06/07/2024
state farm stadium
glendale, arizona
Winner Group B (venezuela) - Runner Up Group A (canada)
venezuelavenezuela
1 - 1
canadacanada
06/07/2024
at&t stadium
arlington, texas
Winner Group A (argentina) - Runner Up Group B (ecuador)
argentinaargentina
1 - 1
ecuadorecuador
05/07/2024
nrg stadium
houston, texas
group d
brazilbrazil
1 - 1
colombiacolombia
03/07/2024
levi's stadium
santa clara, california
group d
costa ricacosta rica
2 - 1
paraguayparaguay
03/07/2024
q2 stadium
austin, texas
group c
usausa
0 - 1
uruguayuruguay
02/07/2024
arrowhead stadium
kansas city, missouri
group c
boliviabolivia
1 - 3
panamapanama
02/07/2024
inter&co stadium
orlando, florida
group b
mexicomexico
0 - 0
ecuadorecuador
01/07/2024
state farm stadium
glendale, arizona
group b
jamaicajamaica
0 - 3
venezuelavenezuela
01/07/2024
q2 stadium
austin, texas
group a
argentinaargentina
2 - 0
peruperu
30/06/2024
hard rock stadium
miami gardens, florida
group a
canadacanada
0 - 0
chilechile
30/06/2024
inter&co stadium
orlando, florida
group d
paraguayparaguay
1 - 4
brazilbrazil
29/06/2024
allegiant stadium
las vegas, nevada
group d
colombiacolombia
3 - 0
costa ricacosta rica
28/06/2024
state farm stadium
glendale, arizona
group c
uruguayuruguay
5 - 0
boliviabolivia
28/06/2024
metlife stadium
east rutherford, new jersey
group c
panamapanama
2 - 1
usausa
27/06/2024
mercedes-benz stadium
atlanta, georgia
group b
venezuelavenezuela
1 - 0
mexicomexico
27/06/2024
sofi stadium
inglewood, california
group b
ecuadorecuador
3 - 1
jamaicajamaica
26/06/2024
allegiant stadium
las vegas, nevada
group a
chilechile
0 - 1
argentinaargentina
26/06/2024
metlife stadium
east rutherford, new jersey
group a
peruperu
0 - 1
canadacanada
25/06/2024
children's mercy park
kansas city, kansas
group d
brazilbrazil
0 - 0
costa ricacosta rica
25/06/2024
sofi stadium
inglewood, california
group c
uruguayuruguay
3 - 1
panamapanama
24/06/2024
hard rock stadium
miami gardens, florida
group d
colombiacolombia
2 - 1
paraguayparaguay
24/06/2024
nrg stadium
houston, texas
group c
usausa
2 - 0
boliviabolivia
23/06/2024
at&t stadium
arlington, texas
group b
mexicomexico
1 - 0
jamaicajamaica
23/06/2024
nrg stadium
houston, texas
group b
ecuadorecuador
1 - 2
venezuelavenezuela
22/06/2024
levi's stadium
santa clara, california
group a
peruperu
0 - 0
chilechile
22/06/2024
at&t stadium
arlington, texas
group a
argentinaargentina
2 - 0
canadacanada
21/06/2024
mercedes-benz stadium
atlanta, georgia

Αποτελέσματα αγώνων

 
 

Σχετικά

20 φιλόδοξοι, επιλεγμένοι, μάγειρες (10 γυναίκες και 10 άνδρες), κλήθηκαν να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους, μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών, σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου. Οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις σκληρές δοκιμασίες αλλά κυρίως κλήθηκαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις  των «πελατών» και του  Έκτορα Μποτρίνι αλλά και να αντιμετωπίσουν την «χωρίς οίκτο» κριτική του.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν αρχικά σε δύο ομάδεςκόκκινη (γυναίκες) και μπλε (άνδρες). Μέρος των δοκιμασιών αναδείκνυε μια νικήτρια ομάδα, η οποία κέρδιζε ένα έπαθλο εκτός  σπιτιού και εστιατορίου, ενώ η χαμένη  πέρναγε μια δοκιμασία αγγαρείας.

Ο νικητής  κέρδισε  μια θέση στο Botrinis restaurant που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin και 30.000€.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
20 φιλόδοξοι μάγειρες (10 άνδρες και 10 γυναίκες), κλήθηκαννα αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους, μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών, σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου.

Ο νικητής  κέρδισε  μια θέση στο Botrinis restaurant που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin και 30.000€.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο αρχικά, ομάδες, στη μπλε οι άντρες και στην κόκκινη οι γυναίκες. Μέρος των δοκιμασιών  αναδείκνυε μια νικήτρια ομάδα, η οποία κέρδιζε ένα έπαθλο εκτός  σπιτιού και εστιατορίου, ενώ η χαμένη  πέρναγε μια δοκιμασία αγγαρείας.

DINNER SERVICE
Για τις υπηρεσίες δείπνου, οι  παίκτες προετοίμαζαν το εστιατόριο  και αναλάμβαναν  τα πόστα τους. Το εστιατόριο μπορούσε να εξυπηρετήσει  40   άτομα (πελάτες) και κάθε επισκέπτης  μπορούσε να παραγγείλει  ορεκτικό, κυρίως πιάτο  και επιδόρπιο. 

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ο Chef αποφάσιζε ποια ομάδα τα πήγε καλά και ποια όχι κατά την διάρκεια του Dinner Service. H χαμένη ομάδα της βραδιάς ψήφιζε (αρνητικά) δυο υποψήφιους  μάγειρες  προς αποχώρηση. Ηταν στην απόλυτη  δικαιοδοσία του Chef να προτείνει περισσότερους από δυο υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση. Αυτό το όριζε από τη συμπεριφορά και την απόδοση των ομάδων στο Dinner service.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Ο Chef τους έδινε μια δεύτερη ευκαιρία με ένα σύντομο μαγειρικό τεστ.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Ο Chef αποφάσιζε ποιος από τους 2 υποψήφιους μάγειρες  θα αποχωρούσε. Ζητούσε τη στολή του παίκτη που αποχωρούσε. Οι υπόλοιποι παίκτες επέστρεφαν στο σπίτι του Hell’s Kitchen.


ΕΚΤΟΡΑΣ  ΜΠΟΤΡΙΝΙ – CHEF

Εκτορας Μποτρίνι

Chef-ιδιοκτήτης του Etrusco restaurant, στην Κέρκυρα, του καλύτερου εστιατορίου στην Ελλάδα για το 2018 και του Botrini’s restaurant (1 αστέρι Michelin), στην Αθήνα.
Είναι Ιταλο-Κερκυραίος, γεννήθηκε, από Ελληνίδα μητέρα και Ιταλό πατέρα, στις 14 Μαρτίου 1969, και μεγάλωσε στην Κέρκυρα.
Σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων  στην ελβετια
Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε ως μαθητεία, καθώς από το 1986 έως το 1992 εργάστηκε δίπλα στον σεφ πατέρα του, Etrusco Botrini, σε πολλά κλαμπ MED ανά τον κόσμο. Για δύο επόμενα χρόνια εργάστηκε στο «Etrusco», το οικογενειακό τους εστιατόριο, στην Κέρκυρα. Το 1993-94 συνέχισε τη μαθησιακή του πορεία σε διάφορα εστιατόρια, βραβευμένα με 3 αστέρια Michelin στο Μονακό, στη Γαλλία. Το 1999 ανέλαβε ο ίδιος σεφ του «Etrusco», συνεπικουρούμενος από τον πατέρα του. Το 2006 ταξιδεύει στην Ισπανία για να παρακολουθήσει σεμινάρια στη μοριακή γαστρονομία και να κάνει πρακτική εξάσκηση, δίπλα στον βραβευμένο με 3 αστέρια σεφ και φίλο του, Martin Berasategui. Το 2009 επιστρέφει και πάλι στην Ισπανία για πρακτική άσκηση, δίπλα στον Martin Berasategui.
ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Από το 2003 μέχρι σήμερα το εστιατόρια του Έκτορα Μποτρίνι, αλλά και τα εστιατόρια με τα οποία συνεργάστηκε κατά καιρούς, έχουν βραβευτεί με 48 Χρυσούς Σκούφους από το περιοδικό Αθηνόραμα, με 11 αστέρια από τον οδηγό FnL Guide και ο ίδιος έχει πολλές φορές αναδειχτεί σεφ της χρονιάς και  έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία από διάφορα περιοδικά και οδηγούς, ελληνικούς, αλλά και διεθνείς. 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Η μαγειρική για τον Έκτορα Μποτρίνι, δεν είναι απλώς μια δημιουργική τέχνη, είναι τρόπος επικοινωνίας κι έκφρασης του εσωτερικού του κόσμου. Δίνει μεγάλη σημασία στην ομάδα του και στις συνεργασίες με τους ντόπιους παραγωγούς, οι οποίοι του προμηθεύουν τις καλύτερες δυνατόν πρώτες ύλες για μετατρέψει το φαγητό σε γαστρονομική εμπειρία. Η φιλοσοφία της κουζίνας του είναι ολιστική: Συνδέει τη φύση, τον περιβάλλοντα χώρο και τα υλικά με τις μνήμες του από την οικογενειακή του παράδοση κι από τους τόπους που έζησε και ζει. Αυτές τις μνήμες μεταμορφώνει σε φαγητό, επιδιώκοντας να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική τους πελάτες των εστιατορίων του. Στόχος του είναι να έχει η κουζίνα του το πρόσημο του τόπου του και για αυτό προσπαθεί να παρουσιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γεύσεις της Ελλάδας σε όσους επισκέπτονται τα εστιατόρια του.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Εφιάλτης στην κουζίνα», στον Alpha.
Συμμετείχε, σε ρόλο του κριτή, στο τηλεπαιχνίδι του ANT1 «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Συνπαρουσίασε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την τηλεοπτική εκπομπή “My Way” ένα οδοιπορικό με βέσπα, στην Ελλάδα της γεύσης. Η νέα του συνεργασία με την τηλεόραση του ANT1 είναι το «Hell’s Kitchen», όπου είναι ο σεφ-πρωταγωνιστής ενός εστιατορίου, όπου 20 φιλόδοξοι, επιλεγμένοι, μάγειρες (10 γυναίκες και 10 άνδρες), καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους, μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών, σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου. Οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με τις σκληρές δοκιμασίες αλλά κυρίως καλούνται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  των «πελατών» και του  Έκτορα Μποτρίνι αλλά και να αντιμετωπίσουν την «χωρίς οίκτο» κριτική του.
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ & ΧΟΜΠΙ
Μιλάει 5 γλώσσες, Ελληνικά, Ιταλικά, Γαλλικά,  Αγγλικά και Ισπανικά.
Αγαπάει να ταξιδεύει και να δοκιμάζει διαφορετικές κουζίνες και να ανταλλάσσει μαγειρικές απόψεις με σεφ από όλον τον κόσμο. Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του τον περνάει στη θάλασσα γιατί του αρέσουν οι καταδύσεις, το κολύμπι και το ψάρεμα. 

Νικόλαος Μπίλλης – CHEF
Υπεύθυνος στο Botrini’s restaurant (chef de cuisine)

Νικόλαος Μπίλλης



Προϋπηρεσία: Etrusco restaurant (Best restaurant in Greece), Botrini’s restaurant (1 βραβείο Michelin), Hytra restaurant (1 αστέρι Michelin), Miramar restaurant LLANCA Spain (2 αστέρια Michelin), Le Jardin de Sens, Montpellier Γαλλία (2 αστέρια Michelin), De Librije Zwolle, Ολλανδία (3 αστέρια Michelin), Noma Restaurant, Κοπεγχάγη (2 αστέρια Michelin, Best Restaurant in the world 2010)
Διακρίσεις: S. Pellegrino Young Chef 2016 (1nd award on Mediterranean countries), S. Pellegrino Young Chef 2015 (2nd award on Mediterranean countries).
Λατρεύει τη μαγειρική και έχει μία εσωτερική ενέργεια και δύναμη που τον ωθεί να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, να ξεχωρίζει και να διαπρέπει σε ό,τι κάνει. Έχει ομαδικό πνεύμα και κύριος στόχος του είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών. Όπως δηλώνει σχετικά «Εγώ είμαι ο καλλιτέχνης και οι πελάτες, οι κριτές μου». Αγαπά την Ελλάδα, την υπέροχη κουζίνα του τόπου του, τις πρώτες ύλες, την ποικιλία και μέσα από τη μαγειρική προσπαθεί να την αναδείξει σε όλο τον κόσμο. Δουλεύει ως chef de cuisine στο Botrini’s restaurant. Τον ελεύθερο χρόνο του οργώνει τα Ελληνικά βουνά, τις πεδιάδες και τις θάλασσες με στόχο να ανακαλύπτει συνεχώς καινούρια μυστικά που θα απογειώνουν τα πιάτα που ετοιμάζει και τις γεύσεις στην κουζίνα του. Συμμετέχει σε σεμινάρια και ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό όπου έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει διαφορετικές κουζίνες σε βραβευμένα εστιατόρια με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντές του και τις γνώσεις του στη γαστρονομία.

Κωνσταντίνα Διβόλη  – CHEF
Prive Chef σε yachts

Κωνσταντίνα Διβόλη

Αποφοίτησε από τη σχολή LE MONDE στην Ελλάδα και αμέσως μετά έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε ινστιτούτα όπως του Paul Bocuse και τη σχολή Ferrandi. Έχει εργαστεί  σε εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ των οποίων το ) το Botrini’s restaurant (1 βραβείο Michelin) το Funky Gourmet  (2 αστέρια Michelin) και το το ALERIA. Συμμετείχε επίσης σε επιδοτούμενα προγράμματα όπου είχε την ευκαιρία να δουλέψει δίπλα σε σπουδαίους chef.  Ένας από αυτούς ήταν και ο  Aduriz ιδιοκτήτης του εστιατορίου  Mugaritz στην Ισπανία (2 αστέρια Michelin και 6η θέση στη λίστα με τα 100 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο) ενώ για έναν επίσης χρόνο ήταν δίπλα στον Eneko Atxa στο εστιατόριο Azurmendi  στην Ισπανία (3 αστέρια Michelin και νούμερο 26 στην παγκόσμια κατάταξη) αλλά και στον Heston Blumental στο εστιατόριό του, FAT DUCK στο Λονδίνο (3 αστέρια Michelin).  Εργάζεται ως private chef σε yachts και έχει κερδίσει την 1η θέση, τη 2η θέση, και την 3η θέση σε ισάριθμες συμμετοχές στο διαγωνισμό μαγειρικής Εast Mediterranean yachts show.
Της αρέσει πολύ να ταξιδεύει κυρίως σε γαστρονομικούς προορισμούς. Ανάμεσα στους αγαπημένους της προορισμούς είναι η Βόρεια Ισπανία, η Ιταλία, ενώ στόχος της είναι να πάει σύντομα στο Περού. Αγαπά την κολύμβηση και παίζει βιολί. Λατρεύει τη δουλειά της ως chef σε σκάφη καθώς συνδυάζει τη μαγειρική με τα ταξίδια στη θάλασσα. 

Περισσότερα

Σου προτείνουμε