Σχετικά

Τρεις ελλληνικές οικογένειες από διαφορετικούς τόπους καταγωγής, που έχουν συγγενικούς δεσμούς, ζουν σ’ένα τριώροφο κτίριο στο χωνευτήρι της Αθήνας και πασχίζουν να διατηρήσουν τις ιδιαιτερότητες του τόπου τους.

Λαϊκοί άνθρωποι, ο καθένας με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του, μοιράζονται τους έρωτες, τις φαγωμάρες, τα απωθημένα, τα κουτσομπολιά και τις αγωνίες για τα παιδιά τους.

Αλλοτε βγαίνουν στην επιφάνεια ο ανταγωνισμός και η ζήλια κι άλλοτε υπερισχύουν η αγάπη και η αλληλεγγύη. Συχνά επίσης η κρυφή κυριαρχία των γυναικών οδηγεί σε συγκρούσεις ακατανόητες για τους άντρες.

Ολα αυτά και πολλά ακόμα, που βιώνουν καθημερινά οι λαικές οικογένειες της σύγχρονης Ελλάδας και που καμιά φορά κάνουν τη ζωή να μοιάζει με κόλαση.

Ομως, όπως συμβαίνει στις οικογένειες, όλα αυτά που χωρίζουν τους ήρωες της σειράς, είναι συνήθως και αυτά που τους ενώνουν...

Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Τέμπος
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιάννης Λέπουρας
Μουσική: Φάνης Μεζίνης
Στίχοι: Παντελής Αμπαζής, Φάνης Μεζίνης
Σκηνογράφος: Ευγενία Μηνακούλη
Ενδυματολόγος: Αννα Βουρλιά
Εταιρία παραγωγής: Γ.Καραγιάννης
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Ζώγια Σεβαστιανού, Θεοδώρα Σιάρκου, Νεφέλη Ορφανού κ.α.

Περισσότερα

Σου προτείνουμε