Σχετικά

Υπάρχει ένας ταξιτζής στην Αθήνα, ο Σταμάτης, που έχει πάντα φουλ το γκάζι… στην τρέλα! Ακόμα κι όταν έχει μποτιλιάρισμα, εκείνος είναι μέσα στην τρελή χαρά. Μπορεί να ναι φτωχός, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι το απόλυτο "party animal". Όλοι στη γειτονιά τον αγαπάνε αν και τους σπάει και τα νεύρα για τα καλά.

Ο Σταμάτης δεν σταματάει να ονειρεύεται. Αν ήταν πλούσιος, λέει, θα αγόραζε ένα πολυτελές διαμέρισμα στην παραλία και θα το χάριζε στη Λέτα, που είναι το πιο όμορφο κορίτσι της γειτονιάς, αλλά και ο μεγάλος του έρωτας. Όλα αυτά… μέχρι τη στιγμή που παίρνει "κούρσα" την πιο γλυκιά κι αρχοντική γυναίκα που έχει γνωρίσει: την Τατιάνα.

Κι ύστερα… του πέφτει το λαχείο! Ο ταξιτζής μας εγκαταλείπει τη φτωχογειτονιά του και μετακομίζει στο πολυτελές διαμέρισμα των ονείρων του. Ακριβώς δίπλα του μένει η Τατιάνα! Μήπως τελικά ο πρίγκιπάς της θα έρθει από κει που δεν τον περιμένει; Ό,τι κι αν γίνει, τώρα είναι η σειρά της "εκλεκτής" κοινωνίας να δει τι εστί Σταμάτης…


Σκηνοθεσία: Πάνος Κούτρας
Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης
Παραγωγή: J.K. Productions

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Θάλεια Ματίκα, Μέμος Μπεγνής, Ιωάννα Πηλιχού, Σωκράτης Πατσίκας, Μαρία Φιλίππου, Δημήτρης Βλάχος.

Στο ρόλο της μάνας, η Κάρμεν Ρουγγέρη

Ασπασία, η Έφη Παπαθεοδώρου
Σταύρος, ο Γιώργος Κωνσταντής

Περισσότερα

Σου προτείνουμε