Κοινωνία

11 Ιουνίου 2024 15:42 Τελευταία ενημέρωση : 11 Ιουνίου 2024 20:41

Ηλεία - Δολοφονία 11χρονης: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 37χρονος

Μεγάλη ένταση επικράτησε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, με συγγενείς της 11χρονης να προσπαθούν να λιντσάρουν τον 37χρονο δράστη.

Ηλεία - Δολοφονία 11χρονης: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 37χρονος
-

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 37χρονος από την Ηλεία.

Στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας μετέβη πριν από λίγο ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της ποινικής δίωξης σε βάρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης.

Μεγάλη ένταση επικράτησε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου όπου ο 37χρονος καθ΄ομολογία δολοφόνος της 11χρονης αναμενόταν να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ωστόσο, λόγο της εκρηκτικής κατάστασης ο 37χρονος δεν καταφέρει να κατέβει από αυτό και έτσι για λόγους ασφαλείας αποχώρησε, χωρίς να απολογηθεί.

Από το νωρίς το πρωί υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργουκαθώς έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με μια φωτογραφία της στα χέρια, περιμένοντας να δουν τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές - Βελόπουλος: Υπήρξε νοθεία, άλλαξαν τα ποσοστά που έστειλαν δικαστικοί αντιπρόσωποι

Σαντορίνη - Παναθηναϊκός: Οπαδός χτύπησε αθλητή με αμαξίδιο (βίντεο)

Κρήτη: Στην ΜΕΘ 2χρονο αγοράκι που κινδύνευσε να πνιγεί

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)