Σχετικά

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, ήταν η νεανική κωμική σειρά που ήρθε στον ΑΝΤ1. Μια εξαμελής παρέα αποτελούμενη από 3 αγόρια και 3 κορίτσια έεδωσε ραντεβού στους δέκτες μας και μας γύρισε στα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας, τα φοιτητικά!

Πρωταγωνιστές: ο Γιώργος (Διαμαντής Καραναστάσης), που αγαπάει το διάβασμα, την ηρεμία, αλλά και τη Μαρίνα. Ο Δημήτρης (Αγγελος Μπούρας) που του αρέσει να πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο, να κοιμάται ως το βράδυ και να ξενυχτάει ως το πρωί. Ο Αποστόλης (Κίμων Φιορέτος) που θέλει να μοιάσει στον πατέρα του, να έχει δηλαδή τις γυναίκες δυο-δυο και χρήματα για να προχωρήσει στη ζωή του. Αυτό όμως που τον κρατάει πίσω είναι πως είναι υπερβολικά ντροπαλός! Αλλά αν και τα 3 αγόρια σπουδάζουν μαθηματικοί, η τετράγωνη λογική δεν φαίνεται να είναι το δυνατό τους σημείο.

Όσο για τα κορίτσια της παρέας, κι εκεί τα πράγματα δεν είναι απλά. Στη φοιτήτρια Ψυχολογίας, Μαρίνα (Κατερίνα Τσάβαλου), αρέσει… να αρέσει σε πολλούς άντρες! Πολλές φορές πηγαίνει γυρεύοντας, αλλά μετά το τέλος του κάθε ραντεβού, πηγαίνει ξανά στον Γιώργο. Η Αντιγόνη (Μαρία Σαλτίρη) είναι η φιλόδοξη φοιτήτρια της Νομικής. Δυναμική και όμορφη ξέρει να κάνει εντύπωση, όπως ξέρει να κάνει και την καρδιά του Αποστόλη να χτυπάει πιο δυνατά. Τέλος, είναι η μικρότερη αδελφή της Αντιγόνης, η Αγνή (Βάλια Πάτσιου). Σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών και το μότο της είναι πως: όλα μπορούν να συμβούν! Πιστεύει τα πάντα και δεν ασχολείται με τίποτα που δεν την ενδιαφέρει. Η αντίθεση του χαρακτήρα της με εκείνον του Δημήτρη, είναι ένας από τους λόγους που θα έρθουν πιο κοντά.

Από αυτή την παρέα δε λείπει τίποτα, αφού η ζωή των πρωταγωνιστών έχει τα πάντα! Χαρές και λύπες, έρωτες και χωρισμούς, επιτυχίες και λάθη, συμμαχίες και συγκρούσεις. Έχουν νιάτα, τρέλα, πλάκα, πείσμα, χιούμορ, πάθος και δήλωσαν: ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… στον ΑΝΤ1!

Σενάριο: Δήμητρα Πούλκου, Σπύρος Κορωνιώτης
Σκηνοθεσία: Ακης Σταματιάδης
Εταιρία Παραγωγής: ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΤΑ
Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Τσάβαλου, Διαμαντής Καραναστάσης, Αγγελος Μπούρας, Κίμων Φιορέτος, Βάλια Πάτσιου, Μαρία Σαλτίρη.

Περισσότερα

Σου προτείνουμε