Κοινωνία

23 Μαΐου 2024 17:49 Τελευταία ενημέρωση : 23 Μαΐου 2024 21:54

ΒΟΑΚ: Ανήλικη μαθήτρια η κοπέλα που έπεσε από τη γέφυρα

Ανήλικη ήταν η κοπέλα που έχασε τη ζωή της από πτώση στην γέφυρα στον ΒΟΑΚ. Ποια είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και πού στρέφονται οι έρευνες.

ΒΟΑΚ: Ανήλικη μαθήτρια η κοπέλα που έπεσε από τη γέφυρα
-

Μόλις 17 ετών ήταν η κοπέλα που έπεσε από την γέφυρα του Αποσελέμη στον ΒΟΑΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Δήμου Χερσόνησου και ολόκληρης της Κρήτης από τον τραγικό χαμό της 17χρονης μαθήτριας.

Οι Αρχές ερευνούν με προσοχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι, που ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες, βρέθηκε στο κενό.

Δυστύχημα - ΒΟΑΚ

Η μαθήτρια σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της, τελιώνοντας την εξέταση της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα. Οι αστυνομικές αρχές φέρονται να εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, χωρίς όμως να μπορούν μέχρι στιγμής να αποκλείσουν το σενάριο του δυστυχήματος.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε.

Δυστύχημα - ΒΟΑΚ

Τραγική φιγούρα η μητέρα και η αδελφή της 17χρονης, οι οποίες βρίσκονται στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η μαθήτρια. Η οικογένεια της 17χρονης απευθύνει έκκληση μέσω του Creta24, σε όποιον έτυχε να περάσει από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και μαθητές του σχολείου της 17χρονης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από άτομο που είδε την 17χρονη στη γέφυρα, ενώ τουρίστριες προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη νεαρή μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Μάθιου Πέρι: Ποινική έρευνα για τον θάνατο του “Τσάντλερ”

Αρτέμιδα: Μωρό απεγκλωβίστηκε από φλεγόμενο διαμέρισμα (εικόνες)

Μητσοτάκης: Είμαι γουρλής - Ο Ολυμπιακός στο Conference έχει το μομέντουμ μαζί του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)