Πολιτική

23 Μαΐου 2024 19:24 Τελευταία ενημέρωση : 23 Μαΐου 2024 20:15

ΥΠΕΣ - Διάρρηξη: Πειθαρχικό και μετακίνηση για τον διευθυντή που έκανε την καταγγελία

Πρόκειται για τη δεύτερη μετακίνηση στελέχους, μετά και τον γενικό διευθυντή της διεύθυνσης εκλογών, στο Υπουργείο Εσωτερικών μετά την κατεγγελία για διάρρηξη.

ΥΠΕΣ - Διάρρηξη: Πειθαρχικό και μετακίνηση για τον διευθυντή που έκανε την καταγγελία
-

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Διευθυντή του υπουργείου Εσωτερικών, που κατήγγειλε τη διάρρηξη του γραφείου του, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Αντώνης Σεφερλής.

Η καταγγελθείσα διάρρηξη, σύμφωνα με την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας δεν έγινε ποτέ, όμως σχηματίστηκε δικογραφία στην ΕΛΑΣ η οποία και διαβιβάστηκε στην εισαγγελεία, με τον εισαγγελέα να την αρχειοθετεί αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο για τυχόν ποινικές ευθύνες κατά του διευθυντή.

Η ηγεσία του ΥΠ.ΕΣ. ζήτησε να έχει πρόσβαση στο φάκελο της δικογραφίας, η πρόσβαση εδόθη από την εισαγγελία, και το Υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με τις πληροφορίες, είδε σοβαρότατες ενδείξεις για πειθαρχικές ευθύνες, στην εν λόγω υπόθεση της καταγγελθείσας διάρρηξης.

Για τον λόγο αυτό, ο διευθυντής που κατήγγειλε τη διάρρηξη παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό, και μετακινήθηκε από τη θέση του, έως ότου αποφανθούν εισαγγελέας και πειθαρχικό.

Πρόκειται για τη δεύτερη μετακίνηση στελέχους, μετά και τον γενικό διευθυντή της διεύθυνσης εκλογών, με σκοπό να μην υπάρχουν "σκιές" στην πορεία προς τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Είμαι γουρλής - Ο Ολυμπιακός στο Conference έχει το μομέντουμ μαζί του

Τροχαίο στη Χερσόνησο: Δεν τράβηξε χειρόφρενο και το αυτοκίνητο έπεσε σε καρότσι με μωρό

Αρτέμιδα: Μωρό απεγκλωβίστηκε από φλεγόμενο διαμέρισμα (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)