Σχετικά

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ 

Η μαγειρική αλλάζει και γίνεται… παρέα!

Μία κουζίνα, ένας καταξιωμένος chef - παρουσιαστής,  ένας ανατρεπτικός κωμικός – συγγραφέας, ένας απρόβλεπτος καλεσμένος, δύο συνταγές, πολλοί γαστρονομικοί πειρασμοί, πολλά γέλια και σίγουρα όχι μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής.

Στην πιο χαλαρή και διασκεδαστική παρέα του Σαββατοκύριακου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης υποδέχθηκαν, στην ειδικά διαμορφωμένη feel good κουζίνα τους, ξεχωριστά πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του θεάτρου, του κινηματογράφου, της μουσικής, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.

Οι δύο παρουσιαστές προέρχονται από διαφορετικά background, αυτό που τους ενώνει είναι η φιλία τους και η αγάπη τους για τη μαγειρική, το καλό φαγητό, την παρέα και το χιούμορ. Στον ζεστό χώρο της κουζίνας τους, που θυμίζει αίθουσα γαστρονομικών σεμιναρίων, κουβεντιάζουν με τον καλεσμένο τους χωρίς να κάνουν talk show, μαγειρεύουν χωρίς να τηρούν τους συμβατικούς όρους της μαγειρικής και κυρίως διασκεδάζουν και περνούν καλά.

Οι καλεσμένοι σηκώνουν τα μανίκια και αναλαμβάνουν δράση στην κουζίνα. Έτοιμοι για όλα,  μαγειρεύουν, πειραματίζονται και δοκιμάζουν νέες γεύσεις. 

Ανάμεσα στις μυρωδιές των μπαχαρικών, στα χρώματα των υλικών και τις ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες, ο Δημήτρης και ο Ηλίας «ξεκλειδώνουν» με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα πρόσωπα που φιλοξενούν.

Με όχημα τη μαγειρική, όλοι έρχονται πιο κοντά, κάνοντας και τους τηλεθεατές κομμάτι αυτής της διαφορετικής, αλλά τόσο ενδιαφέρουσας παρέας.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Αρχισυνταξία: Χρύσα Ζορκάδη
Executive Producer: Στέλιος Κοτιώνης
Οργάνωση Παραγωγής: Μαριλένα Χαραλαμποπούλου
Διεύθυνση Παραγωγής: Στέλιος Ανθρακόπουλος
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Περισσότερα

Σου προτείνουμε