Ζώδια

10 Ιουνίου 2024 13:28

Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: "Έχουμε μια πολύ σκληρή όψη... θα δούμε ποιους πιάνει"

Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: "Έχουμε μια πολύ σκληρή όψη... θα δούμε ποιους πιάνει"

-

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

"Υπάρχει μια καλή όψη η οποία δείχνει ότι κάποιοι από εμάς ανά τον κόσμο έχουν μια πολύ ωραία πορεία. Κριοί των πρώτων ημερών, Δίδυμοι των πρώτων ημερών, Λιοντάρια με πολύ μεγάλο ερωτηματικό… Ζυγός, Τοξότης και Υδροχόος με αυτή την όψη η οποία προχωράει όμως… όμως… όμως, δεν μπορώ να πω ότι είναι οι καλύτερες ημέρες τώρα.

Ο Άρης είναι απέναντι από τον Πλούτωνα. Αυτή είναι μια πολύ σκληρή όψη η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, εντάσεις και αντιπαραθέσεις άγριες. Θα δούμε ποιους πιάνει. Είναι μια μελαγχολική μέρα νομίζω για όλους και για όλα. Είναι σοβαρά τα γεγονότα που έχουν γίνει και θα γίνουν. Και βεβαίως θα πρέπει να στρέψουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία. Από πάρα πολύ καιρό σας έχω πει ότι οι πλανήτες έχουν πάρει τη θέση εκείνη… να μην επαναλαμβάνω πάλι το 1900 τόσο. Λοιπόν, ας προσπαθήσουμε μέσα σ αυτή την καταιγίδα που θα έλεγα εγώ, να κάνουμε πολύ καλά πράγματα" είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα, αναλυτικά:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)