Ζώδια

05 Ιουνίου 2024 13:22

Λίτσα Πατέρα: "Επωφεληθείτε τώρα από το θεαματικό τρίγωνο"

Λίτσα Πατέρα: "Επωφεληθείτε τώρα από το θεαματικό τρίγωνο"

-

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

"Το όνειρο αυτό εξακολουθεί να υπάρχει. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε (μεθαύριο θα σας λέω άλλα, δεν ξέρω τι θα γίνει στις 9 του μηνός). Τώρα όμως είναι τα πράγματα πάρα πάρα πολύ καλά. Γιατί; Γιατί εξακολουθώ να λέω ο Ερμής που είναι η επικοινωνία είναι τα παιδιά. Είναι πάρα πολύ σημαντική όψη.

Θέλω να κάνω μια παρένθεση και να πω το εξής ότι αυτή η όψη που δημιουργείται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας των παιδιών με το Δία, η επέκταση και τρίγωνο με Πλούτωνα, τον πιο δυνατό πλανήτη, μπορεί να εκφραστεί λίγο αργότερα. Δηλαδή μπορεί να κάνετε μια κίνηση την οποία θα τη δείτε λίγο αργότερα, όμως εκφράζεται.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είστε γεννημένοι εδώ σε αυτές τις ημέρες που σας λέω και να μην γίνει κάτι πολύ σωστό. Όμως επειδή γύρω στις 9/6 δεν ξέρω τι γίνεται, κάτι γίνεται που δεν θέλω τώρα να το χαλάσω, δεν είναι τόσο καλά... Σας παρακαλώ προσπαθήστε, αν έχετε πολύ σοβαρές υποθέσεις, να τις ρυθμίσετε. Τώρα που είναι πραγματικά θεαματικό αυτό το τρίγωνο. Ο Δίας είναι η επέκταση. Ο Πλούτωνας είναι ό, τι πιο δυνατό σε έρωτα, σε χρήμα, σε κινήσεις. Άρα λοιπόν επωφεληθείτε από αυτές τις όμορφες ημέρες" είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα, αναλυτικά:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)