Σολομός από εργαστήριο
Μια νέα εποχή για τη διατροφή φαίνεται να ξεκινά καθώς ο FDA των ΗΠΑ ενέκρινε για πρώτη φορά την καλλιέργεια ψαριών σε εργαστήριο. Εταιρεία έλαβε επίσημη επιβεβαίωση, ότι ο καλλιεργημένος σολομός της μπορεί να θεωρείται εξίσου ασφαλής με τα συμβατικά τρόφιμα.
Ανέβηκε στις 30/06/2025 12:32
Περισσότερα επεισόδια

Γιόντελ: Ο διάσημος αλπικός λαρυγγισμός
H κυβέρνηση της Ελβετίας ζητά από την UNESCO να συμπεριλάβει το γιόντελ, τον...

Επανάσταση στην φιλοξενία κατοικιδίων σε σπίτια
Πρόκειται για την 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με...

Σαπούνια με πρώτες ύλες, από το νησί του Ικάρου
Σπούδασε πολιτικός μηχανικός, έκανε το μεταπτυχιακό της στις τεχνικές ...

Ξηρασία και βρετανικό κρασί
Οι οινοποιοί στη Μεγάλη Βρετανία ελπίζουν ότι οι αυξανόμενες εξαγωγές μπορούν να...

Τι είναι οι μπαταρίες άμμου;
Η όλο και μεγαλύτερη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αυξάνει την ανάγκη να...

Φθηνό.. σπασμένο ρύζι
To φθηνό, σπασμένο ρύζι διαχρονικά χρησιμοποιείται για ζωοτροφές, για να μην...