Από Αθήνα... επαρχία, στο οικιακό τους περιβόλι
Δυο νέοι άνθρωποι, μένοντας για πολλά χρόνια στην Αθήνα αναζητούσαν τρόφιμα με αυθεντική γεύση χωρίς συντηρητικά. Όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, έκαναν στροφή στην επαρχία και ξεκίνησαν να καλλιεργούν στο οικιακό τους περιβόλι. Ύστερα από κάποια χρόνια αναζήτησης και πειραματισμών, δημιούργησαν την δική τους οικογενειακή επιχείρηση «από το χωράφι στο ράφι» με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
Ανέβηκε στις 21/01/2025 13:50
Περισσότερα επεισόδια

Γιόντελ: Ο διάσημος αλπικός λαρυγγισμός
H κυβέρνηση της Ελβετίας ζητά από την UNESCO να συμπεριλάβει το γιόντελ, τον...

Επανάσταση στην φιλοξενία κατοικιδίων σε σπίτια
Πρόκειται για την 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με...

Σαπούνια με πρώτες ύλες, από το νησί του Ικάρου
Σπούδασε πολιτικός μηχανικός, έκανε το μεταπτυχιακό της στις τεχνικές ...

Ξηρασία και βρετανικό κρασί
Οι οινοποιοί στη Μεγάλη Βρετανία ελπίζουν ότι οι αυξανόμενες εξαγωγές μπορούν να...

Τι είναι οι μπαταρίες άμμου;
Η όλο και μεγαλύτερη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αυξάνει την ανάγκη να...

Φθηνό.. σπασμένο ρύζι
To φθηνό, σπασμένο ρύζι διαχρονικά χρησιμοποιείται για ζωοτροφές, για να μην...