Μια σύγχρονη φουρνάρισσα με όραμα
Η Ελισάβετ Κουλούρη, μια σύγχρονη φουρνάρισσά, ιδρύτρια του Betty's Bakery, μας υποδέχεται στο εργαστήριο αρτοποιίας στον Βοτανικό, εκεί που αναβιώνει το αληθινό προζυμένιο ψωμί χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά και ζάχαρη. Κάνει παραδόσεις στο κέντρο της Αθήνας με ποδήλατο για να μην επιβαρύνει το περιβάλλον, όσο ψωμί περισσεύει πηγαίνει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και μέρος των εσόδων διατίθεται σε οργανώσεις και ευάλωτες ομάδες. Κυρίως, όμως, σέβεται τον κόπο των αγροτών και των παραγωγών και έχει σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.
Ανέβηκε στις 28/03/2023 13:28
Περισσότερα επεισόδια
Ελληνικά βιολογικά βότανα
Ένα ζευγάρι στην Κομοτηνή έχει αφοσιωθεί στην καλλιέργεια βιολογικών βοτάνων,...
Κεχρί: Μία υπερτροφή
Το κεχρί ήταν αρκετά γνωστό στην αρχαία Ελλάδα, καθώς το καλλιεργούσαν...
Η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ
Η «Γη Θεραπαινίς» είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό και φιλανθρωπικό για άτομα με...
Έξυπνες πόλεις
Τι σημαίνει έξυπνη πόλη; Ένας δήμος που οι παραδοσιακές υπηρεσίες γίνονται πιο...
Το καινοτόμο μεσιτικό γραφείο
Η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών στις πωλήσεις πολυτελών και «lifestyle» κατοικιών...
Κοράλλι: Ο αρχιτέκτονας της θάλασσας
Τα κοράλλια σε όλο τον κόσμο γίνονται άσπρα και φθάνουν στο σημείο να πεθαίνουν,...