Σχετικά

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, «Το Πρωινό» σερβιρίστηκε από τη μετρ του είδους, Φαίη Σκορδά αφού, παρέα που κερδίζει, δεν αλλάζει αλλά ανανεώνεται και εξελίσσεται. Η επιτυχημένη πρωινή συνταγή είναι άλλωστε διαχρονική και τα υλικά αυθεντικά.  

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη συνάντησε και φέτος την αγαπημένη της παρέα. Ο Άρης Καβατζίκης, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάθε πρωί έπαιρναν τη θέση τους στο «Πρωινό» με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, έτοιμοι να συζητήσουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση και χιούμορ.

Στη συνέχεια, η Φαίη έδινε ραντεβού με τη Λίτσα Πατέρα στο καθιστικό, για τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο.

Πέρασε μια βόλτα από την κουζίνα του Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος μοιράστηκε και φέτος τις ευφάνταστες συνταγές του αλλά και τα μυστικά του καλού φαγητού.  

Βρήκε τη Ράνια Θρασκιά στην πολυθρόνα όπου της ανέλυσε θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα. Αντάμωσε τη Νάνσυ Παραδεισανού και μίλησαν για αγαπημένα πρόσωπα και φωτίζουν άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και της πορείας τους.

Έδωσε ραντεβού με τον καταξιωμένο παιδίατρο Δρ. Σπύρο Μαζάνη, ο οποίος είναι ο πιο χρήσιμος σύμβουλος ειδικά σε θέματα υγείας νεογνών.

Αφέθηκε στις εξαιρετικές γνώσεις του διαιτολόγου – διατροφολόγου Κωνσταντίνου Ξένου.

Ρώτησετη γνώμη του interior designer, Νίκου Κωνστάντη για το πώς να κάνουμε πιο λειτουργικό και όμορφο τον προσωπικό μας χώρο. Συνάντησε τον pastry chef, Δημήτρη Μακρυνιώτη και τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες του. Κι όταν άνοιγε τα παράθυρα, η θέα ερχόταν τόσο από την Αθήνα, χάρη στον Χρήστο Νέζο αλλά και τη Θεσσαλονίκη με την Πολυξένη Καραμίχα.

Αγαπημένα πρόσωπα της Φαίης ήρθαν μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες για να συνυπάρξουν σ’ ένα δυναμικό τρίωρο με πολλές εκπλήξεις.  

Καλεσμένοι στο studio του «Πρωινού» ήταν πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που εμπνέουν και δίνουν κουράγιο μέσα από τις δικές τους, προσωπικές ιστορίες.

Επίσης, μάθαμε περισσότερα για τη μόδα, την ομορφιά αλλά και πολλά χρηστικά tips που μας έλυσαν τα χέρια και έκαναν τη ζωή μας ευκολότερη τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. 

Κάθε μέρα στις 10:00  «Το Πρωινό» επέστρεψε με αρχισυντάκτη τον Γιώργο Πράτανο, βοηθό αρχισυντάκτη τη Βένια Καραγιάννη και υπεύθυνο καλεσμένων τον Μανώλη Σκοπελίτη. Η Φαίη και η παρέα της μάς περίμεναν να συζητήσουμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να χαρούμε. Όπως κάναμε μαζί κάθε μέρα, τόσα χρόνια! 

#ToPrwino

Facebook:  ANT1 Το Πρωινό 
Twitter: @toprwino
Instagram: @toprwino_ant1

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης
Συντονισμός εκπομπής: Βένια Καραγιάννη
Creative Director: Τίνα Καραφίνα
Content Creator: Νίκος Παρτσώλης
Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης

Περισσότερα

Σου προτείνουμε