Σάκης Καραθανάσης - ΝΙΚΗΤΗΣ

Σάκης Καραθανάσης - ΝΙΚΗΤΗΣ

Ο Σάκης Καραθανάσης είναι 33 ετών και είναι ηθοποιός και τραγουδιστής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, ενώ τα τελευταία 9 χρόνια μένει στην Αθήνα. Προέρχεται από μουσική οικογένεια, αφού η θεία του είναι η Ξανθίππη Καραθανάση.
Όταν ήταν 11 ετών, συμμετείχε σε μια θεατρική παράσταση του σχολείου και τότε ήταν που κατάλαβε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Όταν τελείωσε το σχολείο, σπούδασε στο Θεατρικό Εργαστήρι «Μικρό Θέατρο» και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Τέχνης «Ροντίδη». Έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις "ANNIE", "Ο Κύκλος με την κιμωλία", "Αχαρνείς", "Αριστοφάνους 11" κ.ά.
Εδώ και 9 χρόνια είναι μέλος της μουσικοθεατρικής ομάδας «Σπείρα Σπείρα», του Σταμάτη Κραουνάκη. Μπορεί πάντα να ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά μέσα από τους "Σπείρα Σπείρα" ανακάλυψε ότι μπορεί να γίνει και τραγουδιστής. Έχει συμμετάσχει σε όλες τις παραστάσεις της ομάδας, όπως "Φίλα με στις γραμμές", "Μπε", "Όλοι ένα", "Όταν έχω εσένα", "Με τα μάτια κλειστά" κ.ά.
Τραγουδάει κυρίως έντεχνο, ροκ και λαϊκό. Στο Τhe Final Four δηλώνει πως δεν θα υποδυθεί κανέναν ρόλο. Θα είναι ο εαυτός του και αυτό τον καθιστά δύσκολο αντίπαλο.

Videos