ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΜΑΣ

Το Sunday Live έχει μεγάλα κέφια και θέλει να σκαρώσει τις πιο απίστευτες φάρσες και εκπλήξεις! Με συνεργό ΕΣΕΝΑ!
Θες να προσφέρεις μοναδικές συγκινήσεις στους αγαπημένους σου; Επιθυμείς να τους βοηθήσεις να κάνουν ένα όνειρό τους, πραγματικότητα;  Πιστεύεις ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και πως ήρθε η στιγμή για κάποιον να πάρει το μάθημά του; Είσαι απλά το πειραχτήρι της παρέας; Μαζί θα οργανώσουμε την πιο τέλεια έκπληξη!
Αξέχαστες στιγμές και πολλά δώρα σας περιμένουν εσένα και τους αγαπημένους σου!

 
Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΑ 60

Νιώθετε ότι η ζωή της μαμάς ή του μπαμπάς σας, έχει «βαλτώσει»! Πιστεύετε ότι στην γιαγιά ή στον παππού αξίζει μια αλλαγή, αλλά δεν ξέρετε τι να κάνετε για να τους ανταποδώσετε, όσα έχουν κάνει για εσάς! Κάποτε είχαν τρομερή ζωντάνια, αλλά τώρα χρειάζονται κάτι για να τους «ταρακουνήσει»
Μιλήστε μας για αυτούς και την ζωή τους και δηλώστε, συμμετοχή!

Δήλωσε σημμετοχή
ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ, ΓΙΟΡΤΗ

Είστε από αυτούς που δεν ξεχνούν καμία ημερομηνία και γιορτάζουν το κάθε τι! Μετράτε με μαθηματική ακρίβεια τα χρόνια που πέρασαν από τη γνωριμία, το πρώτο φιλί, τον γάμο,την γέννηση του παιδιού σας! Θέλετε να ανανεώσετε τους όρκους σας? Θέλετε να κάνετε μια έκπληξη γενεθλίων?
Ποιος θα είναι ο αποδέκτης αυτής της έκπληξης?

Δήλωσε σημμετοχή
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

Είναι αυτός ο φίλος που έχει τέτοιο κόλλημα με το αυτοκίνητο του, που απλά δεν…. θέλεις να μπαίνεις σε αυτό.
Είναι αυτός ο φίλος που περνάει ώρες ατελείωτες, καθαρίζοντας το αυτοκίνητο και φρικάρει μόλις δει έναν κόκκο σκόνης.
Έχει εμμονή με τα πράγματά του?
Σου έχει σπάσει τα νεύρα? Θες να τον «εκδικηθείς» και να του δώσεις ένα καλό μάθημα?

Δήλωσε σημμετοχή
ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΝ

Ξέρεις κάποιον που έχει όνειρο ζωής να γνωρίσει, έναν  από τους εγχώριους σταρ? Κάποιον που ζει και αναπνέει με την ιδέα ότι, θα καταφέρει να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον αγαπημένο του τραγουδιστή ή ηθοποιό? Πιστεύεις ότι ξέρει τα πάντα για την ζωή και την καριέρα του, και ίσως να είναι ο μεγαλύτερος του φαν? Στο Sunday Live, μπορούμε να του κάνουμε την έκπληξη που θα θυμάται για μια ζωή!

Δήλωσε σημμετοχή
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Πως θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου? Αποφάσισες να κάνεις το μεγάλο βήμα αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις? Δήλωσε συμμετοχή για να οργανώσουμε μαζί την πιο τρελή έκπληξη στην αγαπημένη σου!

Δήλωσε σημμετοχή