Κις λορέν με τυριά, αλλαντικά και άρωμα βασιλικού της Δήμητρας - Ορεκτικό - Επεισόδιο 96

Παρασκευή 07/06/19 16:57

Κις λορέν με τυριά, αλλαντικά και άρωμα βασιλικού της Δήμητρας - Ορεκτικό - Επεισόδιο 96

Μερίδες 5

Χρόνος παρασκευής (15 λεπτά προετοιμασία 20 λεπτά παρασκευή )

Υλικά Συνταγής

  • Έτοιμη ζύμη πάστα Φλώρα
  • 3 αβγά
  • 250ml κρέμα γάλακτος
  • 6 φέτες μπέικον
  • 6 φέτες γαλοπούλα
  • ? γκούντα τριμμένο
  • ? ρεγκάτο
  • ½ κόκκινη πιπεριά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • βασιλικό

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Απλώνουμε την πάστα φλώρα σε φορμάκια
  2. Κόβουμε τα αλλαντικά και την πιπεριά σε κυβάκια
  3. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος τα αβγά, το αλάτι, το πιπέρι, και το βασιλικό και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
  4. Αδειάζουμε το μείγμα στα φορμάκια όχι μέχρι το χείλος και το ψήνουμε στους 180ο στον αέρα μέχρι να ροδίσει καλά η γέμιση και να ψηθεί η σφολιάτα περίπου στα 20 λεπτά.