Wish Upon a Superstar : Βραδιά υιοθεσίας ευχών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Τετάρτη 05/06/19 17:11

Wish Upon a Superstar : Βραδιά υιοθεσίας ευχών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στη Στοά City Link, πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Δείπνο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με την Έλενα Παπαρίζου επί σκηνής.

Mία φορά το χρόνο Φίλοι και Υποστηρικτές του Οργανισμού, ιδιώτες και εταιρείες, καλούνται, αντί ετήσιας εισφοράς, να παρευρεθούν σε μία εκδήλωση με μοναδικό σκοπό την υιοθεσία ευχών, με τη Μαρία Μπεκατώρου να παρακινεί για μία πράξη προσφοράς.

Εμψυχωτές της διαδικασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου, οι Superstars των παιδιών του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Μπαλαρίνες, αστυνομικοί, υπερήρωες, δημόσια πρόσωπα, εθελοντές! Όλοι πρωταγωνιστές σε ρόλο “wishmakers” – των ανθρώπων που κάνουν τα όνειρα των παιδιών που δοκιμάζονται πραγματικότητα!

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)


Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουν κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.160 ευχές, 245 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «Κάνε την Αγάπη Πράξη» αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες και υποστηρίζει έμπρακτα δράσεις με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»

Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας

Wish Upon a Superstar : Βραδιά υιοθεσίας ευχών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Wish Upon a Superstar : Βραδιά υιοθεσίας ευχών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)