Music News powered by

27 Μαΐου 2024 12:22

Η Καλομοίρα παρουσιάζει το hot music video για τo "Amen"!

Η Καλομοίρα παρουσιάζει το hot music video για τo "Amen"!

-

Η icon performer Καλομοίρα οπτικοποιεί την επιτυχία της «Amen» με ένα hot music video, που ξεσηκώνει από την πρώτη στιγμή!

Μέσα από κινηματογραφικά πλάνα, artistic details, καθώς και country-inspired looks, η Καλομοίρα ερμηνεύει και χορεύει στο ρυθμό της νέας της επιτυχίας, «Amen» που έχει ήδη αγαπηθεί με τα streams στις μουσικές πλατφόρμες να αυξάνονται ραγδαία, κάθε μέρα!

Το ιδιαίτερης αισθητικής music video, που κυκλοφορεί από την Heaven Music, σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος, ο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης που δύο ταινίες του προβλήθηκαν στη δημοφιλέστερη συνδρομητική πλατφόρμα στον κόσμο, στο Netflix, ενώ την παραγωγή υπογράφει η «Kalomira Enterprises».

Η μουσική του dance hit «Amen» φέρει την υπογραφή του Mark F. Angelo και του Κώστα Καλημέρη και ξεχωρίζει για τον χορευτικό ρυθμό και τα ανατολίτικα μελωδικά στοιχεία.

Ο Δημήτρης Παπασταθόπουλος έχει γράψει τους γεμάτους συναίσθημα στίχους, που αναδεικνύουν μέσα από την ερμηνεία της Καλομοίρας το μήνυμα ότι η αγάπη και η πίστη θα υπερισχύσουν.

«Καμιά δεν τα δέχεται αυτά / Δε συγκρίνομαι και δε με αφορά / Βάλε "Χ" στην παλιά σου τη ζωή / Ή θα πας ξανά σ' αυτή», τραγουδά η Καλομοίρα, εκφράζοντας την ερωτική ένταση μεταξύ του ζευγαριού.

«Άκουσέ με καθαρά / Αν μου πεις αυτό το όνομα ξανά / Έχεις καταδικαστεί / Δεν αντέχω, μ' έχεις φέρει στο Αμήν!», συνεχίζει με πάθος!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)