Media
Μαρία Αναστασοπούλου: Εκτός εκπομπής για να παραστεί στην κηδεία του Γιώργου Παπαδάκη - Τι είπε ο Άρης Πορτοσάλτε

Σε κλίμα οδύνης και πένθους, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας η κηδεία του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή (04/01) μετά από έμφραγμα σε ηλικία 74 ετών.
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι από τον δημοσιογραφικό και τον πολιτικό κόσμο, αλλά και απλοί πολίτες, οι οποίοι επί 34 ολόκληρα χρόνια ξυπνούσαν μαζί του μέσα από τις εκπομπές του, βρέθηκαν εκεί για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Παπαδάκη.
Ανάμεσά τους και η Μαρία Αναστασοπούλου, που για τον λόγο αυτό έλειπε από το πόστο της στην εκπομπή «Live You». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια άλλωστε συνεργάστηκε για δύο σεζόν με τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και δε θα μπορούσε να μη βρίσκεται εκεί για να τον αποχαιρετήσει.
Αναφερόμενος στην απουσία της από την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε: «Η δημοσιογραφική οικογένεια συνοδεύει στην τελευταία αιθέρια κατοικία του τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος επέλεξε την αποτέφρωση για το ύστατο χαίρε και για το δικό του τέλος. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι εκεί, σε αυτό το τελευταίο κατευόδιο.
Αυτό είναι στο πρώτο επίπεδο, αυτή η ασπρόμαυρη αίσθηση που έχουμε σήμερα σε ότι αφορά στα της ζωής μας. Με έναν εκλιπόντα ο οποίος διακόνησε το δημοσιογραφικό επάγγελμα και ειδικότερα την τηλεοπτική δημοσιογραφία για πολλές δεκαετίες».


