Media
Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα: Πρόωρο φινάλε για την εκπομπή τους, ""Εδώ Tv""! Η αλλαγή προγράμματος του Open & η ανάρτηση του παρουσιαστή

Πρόωρο φινάλε φαίνεται πως έκανε η εκπομπή που παρουσίαζαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα.
Ο λόγος για το "Εδώ Tv", στο Open! Οι φήμες είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό ωστόσο, το απόγευμα της Τρίτης 24/3 εκδόθηκε σχετική αλλαγή προγράμματος.
Έτσι, το Σάββατο αλλά και την Κυριακή αναφέρεται πως η εκπομπή δε θα μεταδοθεί και στη θέση της, θα προβληθεί σε επανάληψη ελληνική σειρά.
Διαβάστε επίσης: Γρηγόρης Γκουντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: "Με έχει κάνει μπλοκ - Εγώ δεν ξεχνάω"
Φυσικά, αναμένεται και νέα ανακοίνωση από το κανάλι για την οριστική διακοπή της εκπομπής "Εδώ Tv". Αξίζει να αναφέρουμε ότι λίγο μετά την ανακοίνωση για την αλλαγή προγράμματος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram.
Στη φωτογραφία, ποζάρει μαζί με την σύζυγό του και στη λεζάντα γράφει:
"Όλα καλά, υγεία να έχουμε και όπως λέω πάντα να είμαστε ΚΑΛΟΙ άνθρωποι. Σας ευχαριστούμε για όλα, σας αγαπάμε".
Δείτε την ανάρτηση:


