Media

24 Μαΐου 2024 15:40

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα ζητά εξηγήσεις από τον Ιάσονα για τη φωτογραφία του με την Άρτεμη

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα ζητά εξηγήσεις από τον Ιάσονα για τη φωτογραφία του με την Άρτεμη

-

Ο μεγαλύτερος έρωτας, ο «Έρωτας Φυγάς»,  γράφεται στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές. 

 Έρωτας φυγάς – Όσα θα δούμε απόψε στις 21:00

Η Αλεξάνδρα αρχίζει να στέκεται ξανά στα πόδια της και προτείνει στην Ευγενία να κρατήσει τον Στεφανάκο σπίτι της όσο εκείνη θα λείπει για τους εμβολιασμούς των εργατών. Επιπλέον, αναλαμβάνει να βοηθήσει τη Ρηνιώ με τις ετοιμασίες του γάμου της. Η φωτογραφία του Ιάσονα και της Άρτεμης από τη δεξίωση κυκλοφορεί στην εφημερίδα και πέφτει στην αντίληψη της Αλεξάνδρας, η οποία ζητά εξηγήσεις. Ο Μιχάλης εκμυστηρεύεται στη Νάντια ότι πλέον είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να ζήσουν μαζί και ο Στέφανος μαθαίνει ότι ο Φάνης ήταν αυτός που τελικά βανδάλισε τον οικογενειακό τάφο του Δεμερτζή. Ο Σοφιανόπουλος αποφασίζει να μην αποκαλύψει την αλήθεια για τον Στέφανο και τη Μαργέτα, καθώς φαίνεται ότι έχει γοητευτεί από την Αλεξάνδρα.

Δείτε το αποψινό Trailer της σειράς του ΑΝΤ1:

#ErotasFygas

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

 H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak  Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)