Media

22 Μαΐου 2024 11:58

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που ήθελε από την αρχή στο "Maestro"

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που ήθελε από την αρχή στο "Maestro"

-

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Stories” και την Δώρα Αναγνωστοπούλου παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του MaestroΟ Χριστόφορος Παπακαλιάτης μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους τρεις πρωταγωνιστές του Maestro που τους ήθελε πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

«Δεν το είχα ποτέ στη ζωή μου να κάθομαι ήρεμος και να είμαι ικανοποιημένος. Αυτό που έχω αποκτήσει με τον χρόνο είναι ότι απολαμβάνω κάποια πράγματα πιο πολύ από όσο το απολάμβανα, γιατί παλιά ήμουν αφόρητος. Χρειάζεται χρόνο ένας δημιουργός, προκειμένου να ξαναγεννήσει κάτι. Είναι σαν να λες σε μια γυναίκα που γέννησε, ξαναγέννα. Δεν γίνεται, θέλει χρόνο», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και συνέχισε:

« Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη φορά τα γυρίσματα στους Παξούς θα τα απολαύσω περισσότερο από την πρώτη. Και επειδή δεν έχω να γράψω τα επόμενα επεισόδια, τα έχω γράψει όλα, θέλω να το ζήσω κι εγώ σαν Χριστόφορος, να περάσω καλά με όλους. Δεν ακολουθώ την παρέα στις εξόδους πολύ, είμαι λίγο το σπασικλάκι. Όταν τελειώνει το γύρισμα, θέλω να γυρίσω σπίτι για να μελετήσω για την επόμενη μέρα, να πάω στο γύρισμα τελείως διαβασμένος. Τα Σαββατοκύριακα κυρίως κοιμάμαι, γιατί όλη τη βδομάδα είμαστε στην τσίτα και θέλω να ξεκουραστώ. Είμαι γύρισμα, μοντάζ, παράδοση επεισοδίων, γράψιμο, γύρισμα και ξανά μοντάζ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε: «Ξέρω τι θέλω από κάθε ηθοποιό. Ο Φάνης, η Μαρία και ο Αντίνοος ήταν οι μόνοι τρεις ήρωες για τους οποίους ήξερα ότι θα γράψω από την αρχή. Όλους τους άλλους όχι».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)