Media

22 Μαΐου 2024 16:20

Αλέξανδρος Βάρθης: Το casting για τις "Ψυχοκόρες" και το "τρικ" στα γυρίσματα με τη Δεσποινιώ

Αλέξανδρος Βάρθης: Το casting για τις "Ψυχοκόρες" και το "τρικ" στα γυρίσματα με τη Δεσποινιώ

-

Ο Αλέξανδρος Βάρθης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του "The 2Night Show" το βράδυ της Τρίτης (21/05) και μίλησε για όλα στον Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς πήρε τον ρόλο του Τάσου Μέρμηγκα στην επιτυχημένη σειρά "Ψυχοκόρες" του ΑΝΤ1.

Παράλληλα εξήγησε τι κόλπο έκαναν στα γυρίσματα με την Ασημένια Βουλιώτη, που υποδύεται τη Δεσποινιώ για να μην φαίνεται η διαφορά στο ύψος τους.

"Από εκεί που δεν το περιμένεις, έρχεται η πρόταση από το πουθενά. Πέρασα ένα casting για τον συγκεκριμένο ρόλο. Είναι από τις λίγες φορές που έχω πει θέλω οπωσδήποτε να το κάνω.

Μου έδωσαν κάποιες σκηνές και μου είπαν τι ρόλος είναι, την πορεία του σε όλη τη σειρά και ήταν πολύ τιμητικό που μου προτάθηκε. Είναι πολύ προσεγμένη δουλειά, δουλέψαμε πάρα πολύ, με πολύ μεράκι και αγάπη.

Συγκινούμαι πραγματικά για τα κορίτσια που είναι η πρώτη τους τόσο μεγάλη δουλειά. Και με την Ασημένια Βουλιώτη που είχαμε πάρα πολλέ σκηνές μαζί, ήταν η κινητήριος δύναμή μου για να δουλέψω.

Στα γυρίσματα με το “Δεσποινιώ” είχαμε κάποια σκαλοπάτια που ανέβαινε για να είμαστε κοντά στο ύψος. Είμαι 1,93 και είμαι ο εφιάλτης κάθε σκηνοθέτη στην τηλεόραση" είπε ο Αλέξανδρος Βάρθης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)