Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (15 λεπτά προετοιμασία και 4 ώρες στο ψυγείο)
Υλικά Συνταγής
- 3 αβγά
- 140 γρ ζάχαρη
- 190 γρ αλεύρι
- 1κ.γ μπεικιν
- 1 κομπόστα του κιλού ροδάκινο
- 250 γρ σαντιγί
- 100 γρ κουβερτούρα
Εκτέλεση Συνταγής
- Χτυπάμε τα αβγά και την ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν
- Προσθέτουμε και το αλεύρι και το μπέικιν και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε
- Σε ένα ταψί 30Χ40 στρώνουμε μια βουτυρωμένη λαδόκολλα και απλώνουμε το υλικό με μία σπάτουλα και το ψήνουμε για 10 λεπτά στους 240ο
- Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο το πασπαλίζουμε με ζάχαρη
- Ψιλοκόβουμε τα ροδάκινα και τα απλώνουμε πάνω στο κέικ
- Ραντίζω λίγο με το χυμό του ροδάκινου και το τυλίγουμε σε ρολό
- Μόλις κρυώσει το σκεπάζουμε με σαντιγί, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένη κουβερτούρα και το βάζουμε στο ψυγείο.