Παντεσπάνι ρολό με ροδάκινα και σοκολάτα της Σταυρούλας - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 105

Παρασκευή 14/06/19 17:54

Παντεσπάνι ρολό με ροδάκινα και σοκολάτα της Σταυρούλας - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 105

Μερίδες 5

Χρόνος παρασκευής (15 λεπτά προετοιμασία και  4 ώρες στο ψυγείο)

Υλικά Συνταγής

  • 3 αβγά
  • 140 γρ ζάχαρη
  • 190 γρ αλεύρι
  • 1κ.γ μπεικιν
  • 1 κομπόστα του κιλού ροδάκινο
  • 250 γρ σαντιγί
  • 100 γρ κουβερτούρα

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Χτυπάμε τα αβγά και την ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν
  2. Προσθέτουμε και το αλεύρι και το μπέικιν και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε
  3. Σε ένα ταψί 30Χ40 στρώνουμε μια βουτυρωμένη λαδόκολλα και απλώνουμε το υλικό με μία σπάτουλα και το ψήνουμε για 10 λεπτά στους 240ο
  4. Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο το πασπαλίζουμε με ζάχαρη
  5. Ψιλοκόβουμε τα ροδάκινα και τα απλώνουμε πάνω στο κέικ
  6. Ραντίζω λίγο με το χυμό του ροδάκινου και το τυλίγουμε σε ρολό
  7. Μόλις κρυώσει το σκεπάζουμε με σαντιγί, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένη κουβερτούρα και το βάζουμε στο ψυγείο.