Ρολό κιμά με γέμιση μοτσαρέλας του Δημήτρη - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 54

Πέμπτη 28/03/19 15:02

Ρολό κιμά με γέμιση μοτσαρέλας του Δημήτρη - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 54

Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (30 λεπτά προετοιμασία και 120 λεπτά ψήσιμο)
Υλικά Συνταγής

  • 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 αυγό
  • 1κόκκινη πιπεριά κέρατο
  • 1 πράσινη πιπεριά κέρατο
  • 100 γρ. μπέικον
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κρεμμύδια
  • 400 γρ. μοτσαρελα,
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • μουστάρδα
  • θυμάρι
  • ½ κιλό κολοκύθα
  • 2 πατάτες
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι

 

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Ανακατεύουμε το κιμά με το αυγό, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το θυμάρι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Βάζουμε το κιμά σε μια λαδόκολλα και τον ανοίγουμε σε μια λεπτή στρώση.
  3. Τσιγαρίζουμε τις πιπεριές και τις τοποθετούμε πάνω από το κιμά.
  4. Προσθέτουμε και τη μοτσαρέλα
  5. Τυλίγουμε το κιμά και  καλύπτουμε καλά με το μπέικον.
  6. Ψήνουμε στους 200ο C για μια 1 ώρα.
  7. Φτιάχνουμε το πουρέ κολοκύθας. Λιώνουμε τη κολοκύθα και τη βράζουμε για μισή ώρα, αφού αλατοπιπερώσουμε. Βάζουμε και 2 πατάτες για να ρουφήξουν τα υγρά της κολοκύθας.
  8. Σερβίρουμε μαζί το ρολό και το πουρέ πατατας.