Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (5΄ προετοιμασία και 15΄μαγείρεμα)
Υλικά Συνταγής
- 400 γρ. φέτα σκληρή
- 2 αυγά χτυπημένα
- 3 κ. σ. αλεύρι
- 2 φλ. Σουσάμι
- ½ φλ. Μαυροσούσαμο
- Ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
- Θυμαρίσιο μέλι (για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση Συνταγής
- Ανακατεύουμε το σουσάμι και το μαυροσούσαμο σε ένα μπολ. Κόβουμε τη φέτα σε κομμάτια.
- Ταμπονάρουμε στο αλεύρι, να μαζέψει τα υγρά του τυριού. Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ.
- Βουτάμε ένα-ένα κομμάτι φέτας και έπειτα το πανάρουμε στο σουσάμι. Αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και βάζουμε λίγο στην κατάψυξη.
- Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά να ροδίσει η κρούστα.
- Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι.