Χρόνος παρασκευής (30΄’ προετοιμασία και 1 ώρα ψυγείο)
Υλικά για τη βάση:
- Παντεσπάνι
- Σιρόπι ζάχαρης
- Γαρύφαλλο
- Δυο ποτήρια ζάχαρης
- Ξύλο κανέλας
- Κρεμά φουντούκι
- Κρεμά ζαχαροπλαστικής
- Σοκολάτα φουντουκιού
Εκτέλεση συνταγής :
- Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα ένα ποτήρι νερό και δυο ποτήρια ζάχαρη, προσθέτουμε δυο γαρύφαλλα και ένα ξύλο
- Περιμένουμε μέχρι να βράσει
- Όταν γίνει πηχτό το σιρόπι παίρνουμε την κρεμά φουντούκι και την κρεμά ζαχαροπλαστικής, τρίβουμε το παντεσπάνι και ανακατεύουμε με την κρεμά φουντούκι με την κρεμά ζαχαροπλαστικής
- Βάζουμε μια στρώση παντεσπάνι μια στρώση από το μείγμα και εναλλάξ.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα