Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (50΄ – 55΄ προετοιμασία)
Υλικά Συνταγής
- 7 καρότα
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκόρδα
- 1 πρέζα τζίντζερ
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 5 φέτες μπέικον
- 5 φέτες ψωμί του τοστ
- 250 γρ μπύρα
- 150 γρ αλεύρι
Εκτέλεση συνταγής
- Κόβουμε τα καρότα, τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα σοτάρουμε στο βούτυρο.
- Σβήνουμε με νερό και βάζουμε μέχρι να σκεπαστούν.
- Τα αφήνουμε να βράσουν και τα πολτοποιούμε.
- Βάζουμε στο φούρνο το μπέικον και το ψωμί να πάρουν χρώμα
- Κόβουμε όσες ροδέλες θέλουμε από ένα κρεμμύδι για να γίνουν τα onion rings.
- Ετοιμάζουμε το χυλό σε ένα μπολ, δηλαδή αναμειγνύουμε το αλεύρι, την μπύρα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Βουτάμε τις ροδέλες στο χυλό και τις τηγανίζω μέχρι να χρυσαφίσουν.
- Στο τέλος σερβίρουμε τη σούπα σε ένα μπολ και βυθίζουμε το φρυγανισμένο ψωμί μέσα, αφού πρώτα περάσουμε από πάνω του μια σκελίδα σκόρδο. Στο πλάι τα onion rings.
- Για έξτρα γεύση πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα και μαϊντανό.