Μερίδες 5
Υλικά Συνταγής
- 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
- 10 μανιτάρια
- 3 πιπεριές πράσινες, κόκκινες, κίτρινες
- 2 κρεμμύδια
- 250 γρ κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. τυρί γκούντα
Εκτέλεση Συνταγής
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια,
- Σοτάρουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και τις πιπεριές, και προσθέτουμε τον κιμά.
Βάζω αλάτι, πιπέρι, λάδι, ρίχνω λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για δέκα λεπτά. Ύστερα μέσα στα καθαρισμένα μανιτάρια βάζουμε το μείγμα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γκούντα από πάνω και το ψήνουμε για ένα τέταρτο.