Τούρτα Σοκολάτα της Βαρβάρας - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 21

Δευτέρα 04/02/19 14:22

Τούρτα Σοκολάτα της Βαρβάρας - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 21

Μερίδες 6
Χρόνος παρασκευής (20’ προετοιμασία και 60 λεπτά στο ψυγείο)
Υλικά Συνταγής

  • 2 έτοιμα παντεσπάνια
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 300 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
  • 200 γρ. γλυκό κουταλιού (της αρεσκείας σας)
  • 4 κουταλιές της σούπας φουντούκια πράσινα
  • 5 γκοφρέτες

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Χτυπάμε καλά τη κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί
  2. Ρίχνουμε μέσα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε ελαφρά.
  3. Ρίχνουμε το σιρόπι από το γλυκό κουταλιού στο ένα παντεσπάνι και βάζουμε τη μισή γέμιση.
  4. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και με το 2ο παντεσπάνι.
  5. Αφού παγώσουμε  για λίγη ώρα γαρνίρουμε με τις γκοφρέτες και τα φουντούκια.